Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИСИС БЪЛГАРИЯ НАДУ УСТНИ ЗА ПЕТИ ПЪТ

МИСИС БЪЛГАРИЯ НАДУ УСТНИ ЗА ПЕТИ ПЪТ

валери стефанова valeri stefanova

Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на наградата “Мисис България”, се е подложила на пета поредна процедура за увеличаване на устните. Тя споделя, че е имала четири неуспешни интервенции.

Финалната й поправка е дело на д-р Алит Керимов, завършил в Лондон.

“Имах проблем – миграция на поставения филър, липса на добри линии при изграждането на контур, неправилна форма, наподобяваща патешка уста… Докторът успя да се справи с всичките несъвършенства, използвайки един от най-прочутите и желани методи. Техниката е известна по цял свят, това е Butterfly lips. Страхувам се от болката и за първи път мога да кажа, че не усетих нищо”, разкрива брюнетката.

Валери не издава каква и общата сума за предишните четири на брой интервенции. Сигурно е обаче, че става дума за 2000-3000 лева.

МИСИС БЪЛГАРИЯ ВАЛЕРИ СТЕФАНОВА СЪСЕДКА НА ЛЕО ДИ КАПРИО

“Не съм от жените, които прикриват години и операции. Не мога да кажа – не съм си правила устни, когато е видно, нито да отрека, че имам силиконови импланти при толкова голяма гръдна обиколка. На мнение съм, че хората ценят повече истината. Изкуственият и таен живот вече не са на мода”, споделя миската.

Интересна подробност е, че от месеци насам тя живее в България. Причина за това са телевизионните й изяви като водеща на предаване за киберсигурност.

Top
>