Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЩЕ СЕ ОЖЕНИ ЛИ БЛАТЕЧКИ ЗА НОВАТА СИ ЛЮБИМА?

ЩЕ СЕ ОЖЕНИ ЛИ БЛАТЕЧКИ ЗА НОВАТА СИ ЛЮБИМА?

асен блатечки asen blatechki

Асен Блатечки най-сетне се показа с новата си любов, след като се умори да я крие от любопитните очи на публиката. Тя е същата червенокоса дама, с която е забелязван от месеци насам. Тези дни актьорът сподели снимка с нея в инстаграм. Двамата позират гушнати с долепени бузи. Тя е увила ръка около врата му, а той е нацупил устни за целувка.

Кадърът е реализиран на плажа във Варна, където били, заради представление на Блатечки. Актьорът често пътува с гаджето си, когато има ангажименти у нас или в чужбина.

Въпреки че открай време са срещани заедно, а и вече се щракна в прегръдката на червенокосата си любов, Асен Блатечки продължава да пази самоличността й в тайна. Коментира се, че приятелката му се казва Елеонора, дълги години е работила като в офиса на голяма банка, а към момента е финансист във фирма в хранително-вкусовата промишленост.

АСЕН БЛАТЕЧКИ РАЗКРИ С КАКВО ПРИВЛИЧА ЖЕНИТЕ

Асен Блатечки представи дамата на сърцето си, след като бившата му половинка – моделката Диляна Попова, с която имат син Борил, призна, че има нов мъж до себе си. Макар да не го назова, знае се, че сърцето й е спечелил ресторантьорския бос Лъчезар Захариев. Диляна вече живее с бизнесмена. Предполага се, че и Асен дели покрив с приятелката си.

Според източници на „Уикенд”, те съжителстват заедно от началото на есента. Мълви се също така, че Блатечки и половинката му най-вероятно ще узаконят отношенията си това лято. Мачото не бил особено въодушевен, но Елеонора настоявала да се омъжи за него и да се види булка.

Асен и Диляна сложиха край на бурната си любов преди няколко години. двамата няколко пъти се разделяха и събираха, преди окончателно да сложат край на връзката си. Асен Блатечки има пораснала дъщеря от актрисата и режисьор Катерина Горанова.

Top
>