Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АСЕН БЛАТЕЧКИ РАЗКРИ С КАКВО ПРИВЛИЧА ЖЕНИТЕ

АСЕН БЛАТЕЧКИ РАЗКРИ С КАКВО ПРИВЛИЧА ЖЕНИТЕ

асен-блатечки

Асен Блатечки е убеден, че привлича жените не толкова с външния си вид, колкото с буйния си темперамент. Именно с пламенния си характер той успял да спечели сърцето на актуалната си приятелка, с която са заедно от една година. „Жената до мен не е успяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм ѝ интересен!”, разсъждава актьорът. Според запознати, половинката му работи в посолство.

Ето какво още сподели звездата в интервю за Деси Банова-Плевнелиева по Нова тв: „Не знам дали съм научил много за любовта. Надявам се да съм. Със сигурност научих, че любовта е взаимност – каквото даваш, това получаваш”.

Блатечки не крие, че има нова жена до себе си и е щастлив в личния си живот след раздялата си с Диляна Попова. Той дори дели един покрив с изгората си от няколко месеца. Съжителството на семейни начала с червенокосата дама му се отразява много добре. Досега всички връзки на артиста се проваляха с гръм и трясък, но може пък настоящата да издържи на времето и житейските изпитания.

ЕТО КОЯ Е НОВАТА ЖЕНА НА АСЕН БЛАТЕЧКИ

Асен трудно преживял разлъката с Диляна, но след известно време осъзнал, че е било за добро. Манекенката е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържали нормални отношения заради детето и оставили неприятностите в миналото.

Актьорът има 8-годишен син от Попова, но дори момченцето не успя да ги задържи заедно. Голямата му дъщеря Катерина пък вече е студентка в Лондон. „Двете ми деца ме научиха да бъда много по-отговорен, по-сериозен, по-грижовен. Научиха ме да си натисна егото надолу, защото изведнъж други хора станаха по-важни от мен. И то по един безпрекословен начин. Децата ни, не само моите, а на всички нас, са много по-чувствителни. Усещат света по един по-различен начин от родителите си. В този смисъл – на цялото отношение към природата, към живота, към общуването, аз се уча много от децата си”, разказал е Блатечки за наследниците си.

Тази пролет Асен чукна 52 години. Пред приятели споделил, че вече нямал сили и желание да сменя жените, а искал да свие семейно гнездо. Актуалната му партньорка била идеална за тази цел, защото му влизала в положението, разбирала професията му и не го ревнувала от колежките. Тя не е известна в публичното пространство, а и Блатечки не разкрива много за самоличността й.

АСЕН БЛАТЕЧКИ ЗАЖИВЯ С ГАДЖЕТО НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА

Артистът вече е на средна възраст, но се старае да се поддържа във форма за по-младата си приятелка. Той тренира редовно, за да няма отпуснат корем и си слага ботокс в челото за изглаждане на бръчките. Като човек на изкуството и сцената, Асен е суетен и не му е все тая как изглежда.

След раздялата с актьора Диляна Попова също има нов мъж – ресторантьора Лъчезар Захариев. Той години наред управлява популярен плажен бар на къмпинг „Градина“. Именно там се запознал със синеоката красавица. Бизнесменът отдавна я харесвал – щом разбрал, че вече не е обвързана, веднага предприел действия към сближаване. Ухажването му се увенчало с успех и манекенката му пристанала. „Да, заедно сме с Лъчезар от две години и съм щастлива. Само това мога да кажа, защото винаги съм избягвала да се издават подробности за личния си живот. Просто сега съм не само обичана, но и спокойна. А това е нещото, което с Асен не успяхме да постигнем, именно това спокойствие. Може би причината е в характерите ни, не знам…”, коментирала е Попова.

Хубавицата е споделяла също, че досега не е сключвала брак. Блатечки също не вярвал в тази институция и съжителството на семейни начала с новата дама на сърцето му напълно го удовлетворявало.

Top