Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЩЕ СЕ ШОКИРАТЕ ОТ КОГО ПАВЕЛ РЕВНУВА ПРЕСЛАВА

ЩЕ СЕ ШОКИРАТЕ ОТ КОГО ПАВЕЛ РЕВНУВА ПРЕСЛАВА

Миналата седмица Преслава пусна дует със сръбската звезда Драган Коич Кеба, с който удари всичките си колежки в земята. Бременната певица бе поздравена дори от изпълнители от други жанрове, тъй като Кеба е сред най-големите имена в балканската музика.

Впечатляващият успех на Преслава обаче бил на косъм от провал заради мъжа й Павел Лазаров. Дуетът между нея и Кеба се готви повече от година, пише „Галерия“. Сръбската звезда е голям почитател на добричлийката и смята, че тя е най-добрата родна фолк певица.

Още през миналия февруари той замисля да направи дует с нея, а тя с охота приема. Кеба сам се ангажира с цялата подготовка на проекта. По това време Павел все още не е заел своето място в живота на Преслава. Договорката й с Кеба се проточва във времето и тя решава, че може би нещата ще се провалят.

Преди няколко месеца обаче сръбската звезда й съобщава радостната новина, че е намерил подходяща песен. Вместо да се зарадва на вестта, Павел й вдига лют скандал. Нервирал се, че не знае за подобни намерения и едва ли не е научил за тях последен. Лазаров дори се усъмнил, че певицата е имала вземане-даване със сръбския си колега.

Спорът стигнал до там, че Павел дори й поставил ултиматум да избира между него и Кеба. Преслава вече била бременна и склонила да се откаже от проекта. На помощ й се притекла сестра й Ивелина. Тя туширала подозренията, че Преслава му изневерява. Стигнали до съгласие, че дуетна песен ще има, при условие, че Лазаров присъства на записите и снимките на клипа. Откакто са двойка, фолкаджийката е замразила срещите си със свои близки колеги и приятели. Павел буквално я държал в златна клетка.

ПРЕСЛАВА СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАЛА С НАГРАДИТЕ НА „ПЛАНЕТА“?

Top
>