Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИС БЪЛГАРИЯ ДАЛА РЕКОРДНА СУМА ЗА ОПЕРАЦИЯТА НА НОСЛЕТО

МИС БЪЛГАРИЯ ДАЛА РЕКОРДНА СУМА ЗА ОПЕРАЦИЯТА НА НОСЛЕТО

Рекордно висока сума за ринопластика е платила Мис България 2017 Тамара Георгиева. Моделката, която стана по-популярна с носа си, отколкото с титлата, е клъцнала обонятелния си орган за баснословните 20 000 лева.

В тази сума влизал болничният престой в супер луксозна клиника, където Тамара се хранила с гурме кетъринг и била обслужвана като кралица. Припомняме, че още преди четири месеца в местна клиника Тамара си направи корекция на носа.

Миската обаче никак не била доволна от резултатите и се поинтересувала кои са големите светила в пластичната хирургия. Тамара веднага била насочена към известна турска клиника, в която дори давали възможност да си застраховаш носа, пише „Галерия“.

Така само преди две седмици Георгиева се подложила на повторна ринопластика и останала изключително доволна. Тамара много държала разликата да не е фрапираща, за да може да продължи да твърди пред всички, че не си е „пипала“ нослето.

Освен това, Георгиева го застраховала, така че в случай на инцидент в същата клиника да й бъде направена ринопластика на половин цена. Драмата с обонятелния орган на Мис България започна малко след като спечели първото място в престижния конкурс. Още на следващия ден социалните мрежи бяха пълни с обидни коментари и колажи, осмиващи дългия й нос.

Сочената за най-красива българка се противопостави на хорското мнение и заяви, че носът й е съвършен и няма нужда от корекции. Въпреки това обаче, седмици наред съвършенството й стърчеше като тема №1 във всички медии. Появиха се и съмнения за платена титла. В защита на Тамара се включи нейната свекърва Катя Роуз, която е шеф на известен бутик и има солидни финансови възможности.

Самата Катя е носителка на няколко титли за красота зад гърба си и искала снаха й също да се окичи с корона. Затова платила скромната сума от 10 000 евро за първото място на Тамара, въпреки очеизвадния й недостатък, твърдят запознати. Точно толкова извадила и самата миска месеци по-късно, за да престанат да я сравняват с Пинокио.

МИС БЪЛГАРИЯ ТАМАРА ГЕОРГИЕВА СЕ ШИРИЛА В ИСТИНСКИ ПАЛАТ

Top