Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЩЕРКАТА НА ГЛОРИЯ В ДУЕТ С НАЙ-СЕКСИ ПИЛОТКАТА

ЩЕРКАТА НА ГЛОРИЯ В ДУЕТ С НАЙ-СЕКСИ ПИЛОТКАТА

Дует „Дрифот сексапил“. Така кръстиха феновете най-новата колаборация между апетитната щерка на Глория – певицата Симона Загорова, и най-секси дрифтърката у нас Ива Русинова. Двете красавици събраха очите на феновете на бързите коли и музиката, като изкараха дует на капака на мощно возило преди броени дни, а след това пилиха гуми и пържиха асфалт на платформи и високи токчета.

Хубавиците стартираха нов проект под мотото „ВИП дрифт такси“, като една от първите звезди, опитала адреналина с пиленето на гуми, бе щерката на Глория. Симона яхна мощно возило с навигатор Ива, която я научи как да пили гуми и да върти возилото на 360 градуса. Двете буквално изпържиха асфалта под себе си и се наложи ужасени да изскочат от колата, тъй като тя се напълни с пушек от димящата настилка.

Наследницата на примата на фолка хвърли ръкавицата към сексапилната пилотка и я накара да направят общ дует. Русинова, която освен с уменията зад волана е известна и с пръстите си, грабна китара и яхна капака на возилото заедно със Симона.

Двете изпяха парче на английски, облечени в прилепнали панталони, а зрителите бяха по-ангажирани от фигурите им, отколкото от изпълнението на Симона и китарата на Ива. Проектът „ВИП дрифт такси“ е поредната инициатива на горещата пилотка, която кани известни личности в мощното си возило, за да учи през социалните мрежи младите на отговорност зад волана, пише „България днес“.

Самата Симона сподели, че предпочита да шофира, отколкото да я возят, и показа умения в пиленето на гуми, въпреки че колата внезапно поднесе под уменията на певицата. „Ти си перфектният ученик“, похвали я сексапилната автомобилна звезда. Русинова сподели, че Симона я изненадала с умения и хладнокръвие зад волана, а дъщерята на Глория се похвали, че се обучава сама как да реагира при екстремни ситуации на пътя и предпочита сама да шофира по време на участия. Освен щерката на примата Глория зад волана с горещата Ива преди броени дни се качи и рапърът Насо, който също отсрами певческата гилдия на четири гуми.

Top
>