Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЩЕРКАТА НА ГУЩЕРОВ ЧАКА ПРЪСТЕН НА ОСТРОВ

ЩЕРКАТА НА ГУЩЕРОВ ЧАКА ПРЪСТЕН НА ОСТРОВ

gushterov-dimitar-evtimov

Свободни и окрилени от любов, като същински Адам и Ева са доведената дъщеря на милионера Добромир Гущеров – Мартина, и българският футболен национал, вратарят Димитър Евтимов. Щастливата двойка, която от години се радва на красива и нестихваща любов, е на поредния си околосветски воаяж.

Марти и Митко явно са решили да си подарят това незабравимо преживяване след личните победи, които извоюват. Преди месец красавицата завърши с пълен отличен своето юридическо образование, а Евтимов не спира да жъне успехи на терена както в английския тим „Акрингтъм“, така и на вратата на националния ни отбор. След като се потопиха в източната култура на далечен Китай и обходиха Шанхай из основи, двамата се отправят към райския филипински остров Боракай.

Известен като едно от най-красивите и девствени места на света, островът храни сякаш като с амброзия Марти и Митко. На снимките, които те публикуват, се вижда, че влюбените грабят с пълни шепи от щастието. Гмуркат се с акваланги сред екзотични морски обитатели, плават в открито море и се разхождат из сърцето на джунглата. Всички роднини и приятели съпреживяват емоциите им, като не спират да коментират и да ги поздравяват.

Единственият въпрос, който си задават, е защо все още Марти няма пръстен. Двамата от години живеят заедно и споделят всеки един миг. Мултимилионерът и бивш депутат Гущеров пък обожава футболиста, с когото на фамилните сбирки винаги сядат един до друг. След като синът му Християн е вече горд татко на малката Анелия-Добромира и щастлив съпруг на бившата плеймейтка Светлана, Гущеров иска да види и доведената си дъщеря под венчилото и да се радва на още едно внуче, пише „България Днес“.

Пътешествията не са присъщи само на младите от семейството. Всички членове на богаташката фамилия непрестанно обикалят света. Милионерът и съпругата му Диана, която е майка на Мартина, предпочитат обаче да се придвижват с тузарската си каравана и кучето си и да спят под звездите. Преди известно време те обиколиха по този начин целия Скандинавски полуостров, прекрачиха т.нар. Арктически кръг и достигнаха до територията на Северния ледовит океан.

Top
>