Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИМОНА ЗАГОРОВА ЗАЛЮБИ ДВОЙНИК НА НИКОС ВЕРТИС

СИМОНА ЗАГОРОВА ЗАЛЮБИ ДВОЙНИК НА НИКОС ВЕРТИС

симона загорова simona zagorova

Симона Загорова блести до млад мъж, който е копие на гръцката звезда Никос Вертис. Дъщерята на Глория се показа с мъж за първи път от 2 години. Тогава тя се раздели с бащата на своята дъщеричка Галина. Кой е младият човек до нея, засега не е ясно. Вижда се обаче, че той вече е бил представен на детето и на баба й Стефка.

Снимките на Симона с непознатия мъж са правени на остров Анастасия. Това е обявила самата певица, когато ги е публикувала на страницата си в Инстаграм. „Един щастлив летен ден!“ – с тези думи изпълнителката е коментирала кадрите. От тях става ясно, че не е била сама с младия си кавалер.

БАЛКОНЪТ НА СИМОНА ЗАГОРОВА СЕ СТОПИ

С тях е бил още един младеж, бабата на певицата и малката Галина. Момиченцето през февруари стана на 2 години. В момента то е във възрастта, в която децата са най-капризни и трудни за овладяване. Но нищо такова не личи по снимките, напротив – всички изглеждат усмихнати и доволни от живота.

СИМОНА ЗАГОРОВА ЦЯЛА ГОДИНА КРИЕ, ЧЕ СПИ С КОЛЕГА

Още преди месеци се заговори, че Симона, която през септември трябва да навърши 27 години, крие връзка с колега китарист. За да се среща с него, тя била поверила грижите за детето си на своята баба. Майка й Глория също нямала против да се занимава с внучка си, но била прекалено заета, за да може да се разчита на нея по всяко време.

ЕТО КАК СИМОНА ЗАГОРОВА СВАЛИ 25 КИЛОГРАМА

Дали младежът, с когото Загорова е била на острова, е същият, с когото слуховете я спрягаха, засега не е ясно. Най-вероятно певицата ще разбулва тайната малко по малко, за да поддържа интереса на феновете възможно най-дълго време.

Симона се раздели преди 3 години с бащата на детето си Даниел Милушев. Така и не стана ясно какво е причинило нещастния завършек на тяхната връзка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ✨ ℕ ℤℝ ✨ (@simonazagorova21)

Top