Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО КАК СИМОНА ЗАГОРОВА СВАЛИ 25 КИЛОГРАМА

ЕТО КАК СИМОНА ЗАГОРОВА СВАЛИ 25 КИЛОГРАМА

симона загорова simona zagorova

Наследницата на Глория вече е по-слаба от известната си майка. Младото момиче е свалило цели 25 кг и вече е кльощава девойка. Прохождащата певица не може да се нахвали с буквално новото си тяло и не спира да пуска свои снимки, където демонстрира формите си.

В началото на лятото Симона тежеше около 75-76 кг, но за отрицателно време се е отървала от всичките си излишни мазнини. Разбира се, Загорова не е приложила някоя стриктна диета, защото няма воля, нито път тренира усилено в залата, а се е вталила с така модерните инжекции. Звездната наследница използва най-новия и опасен метод с биене на инсулин.

ГЛОРИЯ РАЗКРИ ЗВЕРСКАТА ДИЕТА НА СИМОНА ЗАГОРОВА

С него за месец смъкват над 10 кг от теглото си, без да гладуват и без да се налага да се потят във фитнес залата. Методът е лесно приложим, но и много коварен, като може да има фатални последици за здравето. Именно така е свалила 25 кг за около 2 месеца. Въпросният медикамент, с който отслабва младата майка, представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 15 дни след последната, пише Лупа.

Наскоро Глория проговори за вталяването на Мони, като гордо се похвали в телевизионно интервю, че Симона най-после е започнала да я слуша за здравословни режими и това е помогнало за супер формата, в която е. Примата на фолка твърди, че наследницата й е отслабнала драстично с режима на д-р Емилова. Известното гладолечение се провежда за минимум 3, 5 или 10 дни, като при него са позволени само чайове, плодове и мед. Започва се с чай, след два часа се яде един вид плод и след два часа отново се пие чай.

ФИТНЕСЪТ СТОПИ ИЗВИВКИТЕ НА СИМОНА ЗАГОРОВА

Така се редуват докато не започнеш и завършиш на чай – не по-късно от 20:00 ч. вечерта. Освен това пречистване, Симона спазвала и популярния фастинг, когато не била на диетата на Емилова. Тя не приемала храна 18 часа, като през останалото време се хранела само с леки салати и месо и уж така е успяла да смъкне 25 кг за 2 месеца, но никой не й вярва.

Симона има проблеми с килограмите още от тийнейджърка, като мама Гло бе успяла да я втали за бала, но пак не беше по-слаба от нея, а леко закръглена. След това щерката на Илия Загоров се отдаде на лакомия и отново нашишкавя, а после и забременя. Симона не можеше да отслабне след като роди дъщеря си Галина, но открила метода на Галена и Деси Слава, който й помогнал да влезе във форма за отрицателно време.

Последните включвания на 25-годишното момиче в социалните мрежи са все от фитнес залата. Като целта е да се покажат пооформените ѝ вече мускулчета, но не ѝ се получава. Последователите й веднага я „захапаха” за патешката ѝ муцуна и типично по чалгаджийски полуотворените ѝ устни. Облеклото й също показва, че по-важни са снимките, а не самата тренировка. На един от фотосите Симона е със спортен топ, къси панталонки и… високи обувки на платформи.

Припомняме, че Галена припадна след пълно изтощение от инжекциите за отслабване с инсулин. Вафлената съпруга дори отмени няколко участия, защото нямала сили да стои права. Разбира се, смядовката не разкри истинската причина за отсъствие от сцената. Силно се надяваме здравословните проблеми на Галена да са я вразумили да спре с опасния медикамент, който вече не достига за хората, които наистина се нуждаят от него.

Top