Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМРАХ СТОРАРО ПРОДЪЛЖАВА ДА ЦАПА ИМЕТО НА БАЩА СИ

ЕМРАХ СТОРАРО ПРОДЪЛЖАВА ДА ЦАПА ИМЕТО НА БАЩА СИ

тони-стораро-емрах-сако

Емрах Стораро не спира да забърква скандали около себе си, но този път с постъпката си срина имиджа на цялото си семейство. Малкият наследник на човека глас постоянно кара баща си да се срамува, за разлика от възпитания си брат Фики.

Очевидци са възмутени от поведението му и най-вече от шофьорските му подвизи. Малкият Стораро доста често отпуска крака си върху газта, с което гази нагло закона и застрашава хиляди животи. Това показва и скандално видео, в което го виждаме в страшна автомобилна гонка.

Той е с много скъпо возило, вероятно същото, което Тони Стораро му купи, за да го накара да се раздели с Теди Александрова, пише Блиц. На клипа се вижда, че изпълнителят и конкурентът му са улучили точния момент, защото двулентовият път, по който се движат, е празен.

ЕМРАХ СЕ ПОХВАЛИ С НОВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКЪПА ПРИДОБИВКА

Малкият Стораро е подкарал с бясна скорост мощен Mercedes AMG, а съперникът му се е наместил удобно в Audi и натиска газта до ламарината.

На видеото ясно се вижда, че изпълнителят на „Евала“ малко след старта изостава и всъщност до финала диша прахта на конкурента си.

Top