Вие сте тук
Начало > Шоу > СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА – ФАВОРИТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА – ФАВОРИТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

valeri grigorov валери григоров синът

Валери, синът на двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева и Валери Григоров, който е и неин треньор, се превърна в любимец на зрителите още със старта на „Игри на волята“ по Нова.

Честен, достоен, спокоен, уравновесен, с добра физическа подготовка, хвалят зрители 23-годишния студент по право, който е състезател в дисциплина Border-cross със сноуборд.

Валери направи силно впечатление и след като в един от последните епизоди спечели предимство за племето, вместо да се възползва от такова за себе си.

КОЙ Е ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ? СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА Е НОВИЯТ СЕКССИМВОЛЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

С визията си той предизвика интерес от страна на дамската част от зрителите. Така че Валери е напът дас еп ревърне в секссимвола на тазгодишния сезон на риалитито.

Още със старта на предаването той даде заявка за силно представяне, като спортния хъс безспорно е взел и от родителите си. „От майки ми съм взел позитивното мислене и вярата в това всяка едно начинание да завършва успешно. Едно от силните ми качества извън арената е това, че съм приспособим, притежавам гъвкавост, сила, бързина, точност“, сподели Валери.

Top