Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СИНОПТИЧКАТА ЛОРА ГЕОРГИЕВА ЗАБИ ПОРЕДЕН МИЛИОНЕР

СИНОПТИЧКАТА ЛОРА ГЕОРГИЕВА ЗАБИ ПОРЕДЕН МИЛИОНЕР

лора георгиева lora georgieva

Синоптичката на Нова тв – Лора Георгиева, има нов мъж до себе си, издават запознати пред „Уикенд”. Става въпрос за един от най-желаните софийски ергени – милионерът Лазгин Маджид, син на собственика на фирмата „Самекс”, оперираща ресторантите KFC в България. Toй имаше 7-годишна връзка с бившата на Благо Джизъса – гимнастичката Христина, но с днешна дата са разделени и сега излиза с чаровната Лора.

Връзката на Георгиева и Маджид е отскоро и тепърва ще се разбере дали щe се задържат заедно. Дългокраката брюнетка загатва в социалната мрежа, че е влюбена, като публикува снимки на сърца и различни романтични кадри.

Миналата година по това време Лора излизаше с друг богаташ – Паскал Дойчев – строителен предприемат и собственик на веригата фитнеси „Пулс”. Отношенията им обаче вече са приключили.

След два неуспешни брака и няколко провалени връзки, 35-годишната синоптичка се надявала най-сетне да е открила правилния човек, който да я приеме заедно с 10-годишната й дъщеря Мишел. Момичето е плод на любовта й с покойния Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния булевард „България” през 2014 г. Тoй бe убит c двa куршумa прeд дома си. Тогава Лора остана сама с невръстно дете на ръце. Хора от обкръжението на Георгиева твърдят, че тя била в шок след смъртта на първия си съпруг. Красавицата се прибрала с дъщеря си в родния си град Казанлък, но след две години се осмелила да захвърли траура.

Лора мина за втори път под венчило с Деян Дачев – отново състоятелен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. За известен период тя се представяше с неговата фамилия. Уж всичко между тях вървеше гладко, но през 2021 г. стана ясно, че тихомълком са се развели. Че са се разделили, се разбра, когато милионерът публикува в социалната мрежа снимка с друга знойна брюнетка от Малдивите.

Щом остана пак сама, синоптичката направи профилите си в социалните мрежи публични и се зае да си търси нов мъж. По това време се заговори, че излиза с Ангел Ангелов – Градуса, собственик на известна марка за пилешко месо и болница „Токуда”, който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова. После я свързваха с Паскал Дойчев, а актуалната й тръпка се казва Лазгин Маджид.

ВДОВИЦАТА НА БОРИСЛАВ МАНДЖУКОВ СЕ ПОЯВИ КАТО СИНОПТИЧКА В ЕФИРА НА NOVA

Последният дълго време бе обвързана с Христина Витанова, която има 2 деца от Благой Георгиев – Джизъса. Бившата гимнастичка обаче не случи на мъж. Запознати твърдят, че както Благо, така и Лазгин й е изневерявал многократно, което довело до очакван край на отношенията им.

Преди да пробие в телевизионните среди, Лора е печелила различни конкурси за красота. Едва 19-годишна, през 2007 г., хубавата Лора става „Царица Роза” на Казанлък. Първото място й носи пътуване до Япония, осигурено от посолството у нас, както и билет за концерт на Джордж Майкъл.

След успеха си на конкурса, брюнетката реализира мечтата си да следва журналистика в Софийския университет. Още веднага започва да стажува в различни медии. Първо работи като репортер в спортен сайт, после като водеща на спортните новини по МСАТ. След 2 години във варненската телевизия идва предложение от Би Би Ти, където води женско предаване c бившата гимнacтичкa Cимoнa Пeйчeвa. По това време се снима и в еротична фотосесия за неизлизащото вече мъжко списание „Максим”.

Георгиева се присъединява към екипа на Нова тв през 2020 г. Казва, че е много доволна от работата си там, защото това е още една сфера, в която иска да се развива. Междувременно продължава да се изявява и като модел – снима различни рекламни кампании за български брандове.

Top