Вие сте тук
Начало > АРТ > СИЗЪР МИЛАН ИДВА У НАС

СИЗЪР МИЛАН ИДВА У НАС

Говорещият с кучета ще гостува в София следващата пролет със своето образователно и забавно шоу на живо, в което ще сподели уникални техники за създаване на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци.

Европейската обиколка през март 2017 на „Говорещият с кучета” включва само 15 дати в 10 страни и за огромно наше удоволствие страната ни попада сред тях.

Събитието на 23 март в зала Арена Армеец е организирано от Loud Concerts. За демонстрациите у нас ще бъде проведен специален подбор на български кучета.

Ето защо собствениците им трябва да следят внимателно новините около събитието, ако искат техният домашен любимец да стане част от шоуто.

Нашумял с телевизионното хитово реалити шоу „Говорещият с кучета“ по Nat Geo People и National Geographic Channel, Сизър Милън е безспорна водеща фигура в областта на поведението на кучетата. По време на шоуто си у нас той ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта. Любителите на кучета ще бъдат вдъхновени от начина, по който водещият ще разкрие тайните за по-щастлива и пълноценна връзка между стопаните и техните любимци.

По време на ценните уроци и демонстрации в София, Сизър Милън ще ни научи: Как да постигнете по-добри и щастливи взаимоотношения с вашето куче! Да разберете каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето. Да установите проблемите в поведението на кучето и как да ги разрешите. Как да разчитате езика на тялото на кучето, за да можете да предотвратявате и разрешавате проблемите в поведението.

“За мен е огромна чест, че съм поканен отново в Европа и очаквам с нетърпение да споделя опита си за създаването на щастливи и здравословни взаимоотношения с кучетата“, споделя Сизър Милън.

Шоуто на 23 март в зала Арена Армеец е с начало 20 часа.

Top
>