Вие сте тук
Начало > Шоу > СКАЛАТА ОТРЯЗА ВИН ДИЗЕЛ ЗА „БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 10“

СКАЛАТА ОТРЯЗА ВИН ДИЗЕЛ ЗА „БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 10“

хобс-шоу-скалата-джейсън-стейтъм

Бившият кечист, преквалифицирал се в актьор, Дуейн Джонсън-Скалата категорично отхвърли предложението на Вин Дизел да се завърне в 10-ия филм от „Бързи и яростни“. Двигателят на една от най-успешните холивудски поредици подаде ръка на колегата си през ноември и призова томахавката помежду им да бъде заровена в името на следващия проект от франчайза.

„През месец юни, когато с Вин се свързахме, но не чрез социалните мрежи, му казах директно – и в личен разговор – че няма да се върна в поредицата. Бях непоколебим и искрен и заявих, че винаги ще подкрепям екипа и ще стискам палци на франчайза да бъде успешен. Но няма никакъв шанс да се върна. В личен разговор обсъдих казуса и с моите партньори в Universal, които ме подкрепиха и разбраха проблема“, заяви Скалата пред CNN.

„БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 9“ СЪБРА 560 БОНА ОТ БГ ЗРИТЕЛИ

Джонсън обясни още, че е останал много изненадан от поста на Дизел от преди месец. В него екранният Дом нарича Скалата свой „по-малък брат“ и твърди, че децата му се обръщат към бившия кечист с „чичо Дуейн“, отбелязва Монитор.

„Този пост е пример за манипулацията, която упражнява Вин. Не ми хареса това, че той намеси децата си в публикацията, както и смъртта на Пол Уокър. Бяхме говорили вече за това месеци по-рано. Моята цел винаги е била да приключа това прекрасно преживяване с „Бързи и яростни“ с благодарност и достойнство. Жалко е, че сега се води този публичен диалог“, допълва Дуейн Джонсън.

Свадата му с Вин Дизел датира още от 2016 г., когато двамата се спречкали на снимачната площадка на осмия филм от поредицата „Бързи и яростни“.

Top
>