Вие сте тук
Начало > Шоу > СКОРПИОН УХАПА УЧАСТНИЧКА В „СЪРВАЙВЪР“

СКОРПИОН УХАПА УЧАСТНИЧКА В „СЪРВАЙВЪР“

геновева сървайвър genoveva survivor

„Сървайвър“ става все по-екстремен за участниците, които мечтаят за победата и голямата награда. Местната фауна започна безмилостно да ги напада и вкара един от тях в болница.

Екскурзоводката Геновева получи спешна помощ заради атаката на опасно животно в Доминикана, вероятно скорпион. Блондинката, която се отличава със силните си емоционални изблици и огромна амбиция за победа, беше ухапана по едната ръка. Крайникът й бързо се поду, тя се замая и се срина на плажа. Съотборниците й се скупчиха ужасени около нея, а на мястото на инцидента пристигна лекар.

ЗАРАДИ МИЗЕРИЯТА И ГЛАДА В „СЪРВАЙВЪР“: ФИЛИП БУКОВ КОЛАБИРА

Малко по-късно пострадалата беше закарана в болница, за да получи противоотрова. След като се завърна Геновева обясни, че са й били поставени две инжекции, изпила е няколко лекарства и се е освестила.

Въпреки инцидента тя се включи в тежка игра за племенен имунитет, в която отборът й „Войни“ се изправи срещу конкурентния „Известни“. Съотборникът на Геновева – Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин, също се метна в битката, макар че се беше набол на морски таралеж. Преди това един от популярните участници в „Сървайвър“ – актьорът Филип Буков, също се огъна под изпитанията и припадна от глад.

Top