Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СЛЕД КАТО НАТИРИ НОЙЗИ: МАРИЯ ИГНАТОВА СИ ВЗЕ КОТКА

СЛЕД КАТО НАТИРИ НОЙЗИ: МАРИЯ ИГНАТОВА СИ ВЗЕ КОТКА

мария игнатова нойзи maria ignatova noizi

Откакто спипаха Ивайло Цветков – Нойзи да шофира в нетрезво състояние, отношенията със съпругата му Мария Игнатова се влошиха. Говори се, че водещата на предаването „Един за друг“ е натирила мъжа си от къщата си в столичния квартал „Драгалевци“. За да се справя със самотата и да теши мъката след раздялата, блондинката си е взела котка, която обожава.

Според запознати Мария още не е подала молба за развод, но обмисляла в скоро време да го направи. Тя изгубила уважение към благоверния си и скандалите им след злополучното събитие зачестили. Освен това на блондинката й писнало да го издържа. Известно е, че тя носеше повечето пари в семейството.

По време на брака им водещата редовно глезеше Нойзи с различни изненади и беше щедра към него. Не стига другото, ами двамата живееха в нейната двуетажна къща, за чийто ремонт платила от собствения си джоб. Според запознати Игнатова не разчитала на мъжа си финансово за освежаването на семейното жилище.

Имотът е оценяван на около половин милион лева. Той е наследствен от майката на блондинката, но и Ивайло се разполагаше в него. След като му събрала багажа обаче, Мария съжителствала само с котката си.

МАРИЯ ИГНАТОВА ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С НОЙЗИ

Напоследък Игнатова се опитвала да затопли отношенията с бившия си Димитър Рачков. Даже се заговори, че иска да се събира с него, но не е ясно дали той е склонен да я приеме обратно.

Според запознати в момента актьорът също е свободен – последната му официална приятелка Анита Димитрова наскоро се омъжи за друг. Да се връща при Мария обаче, не влизало в плановете му.

През последните месеци водещата рязко се отдръпнала от доскорошния си любим Нойзи и помежду им се настанила студена дистанция. Тяхната романтична история започна идилично, ала още преди той да попадне в ареста, се появили проблеми, пише „Уикенд“.

Цветков открай време имал влечение към чашката, но покрай скандалите с жена му съвсем се пропил. Сега съжалявал и се опитвал да се откаже от вредния навик, но Игнатова му била бясна, защото изложил и нея с поведението си.

Водещата се омъжи за Цветков точно на рождения си ден преди 2 години и половина. Тя се венча за избраника си в село Житен край София.

Top
>