Вие сте тук
Начало > Спорт > БОЖИНОВ ТРЕНИРА ПОД ЗВУЦИТЕ НА БЯСНА ЧАЛГА

БОЖИНОВ ТРЕНИРА ПОД ЗВУЦИТЕ НА БЯСНА ЧАЛГА

валери божинов

„Няма Коледа, няма Нова година. Всеки ден сме на „Герена“. Тренираме, готвим се“, това заяви с усмивка Валери Божинов в поредното си „Инстаграм“ включване от стадион „Георги Аспарухов“.

Нападателят на „Левски“ продължава да се готви усилено за пролетния дял от шампионата. Компания му правят възстановяващите се от тежки контузии Борислав и Радослав Цоневи, както и Ивайло Найденов. За фон в залата ехти български поп фолк.

През настоящия сезон 34-годишният Божинов записа едва 3 мача с екипа на „сините“ в първенството, като се отчете с една асистенция, отбелязва „Лупа“. Все още няма яснота дали опитният футболист попада в плановете на треньора Славиша Стоянович за пролетния дял от шампионата.

БОЖИНОВ ЗАБИ АРИА СЛЕД ЦЕЛИ 8 ГОДИНИ СВАЛКИ

„Левски“ завърши есенния на незавидната 9-а позиция с 15 точки от 16 мача, но се стабилизира финансово след идването на новия генерален спонсор STRABAG и на „Герена“ се очаква сериозна зимна селекция.

Отборът се събира на 6 януари, като в първите два дни играчите ще преминат медицински изследвания, след което стартират подготовка за подновяването на Първа лига през февруари.

Top
>