Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ШЕФ КУСТЕВ ХВАНАЛ ЖЕНА СИ В ИЗНЕВЯРА

ШЕФ КУСТЕВ ХВАНАЛ ЖЕНА СИ В ИЗНЕВЯРА

илиян кустев iliyan kustev

Илиан Кустев – единият от тримата топ готвачи, които ще бъдат в журито на новия сезон на „Мастършеф“, е добре познат на зрителите от друго реалити – „Фермата“, в което участва през 2020 г. Тв кариерата му стартира след най-драматичния период в живота му – развод със съпругата заради изневяра от нейна страна, писа „Ретро“.

„Рогата ми бяха като на лопатар“, споделя кулинарят.

С вече бившата му жена се запознават, докато той е шеф готвач в петзвездния Ritz Hotel в Лондон, където става част от екипа на шеф Джон Уилямс. В Лондон Кустев работи две години. Връща се у нас през 2005 г., за да сключи брак с избраницата си.

След кратък престой в Банско, кулинарният спец заминава за Париж и там работи основно в ресторанти с по 3 звезди „Мишлен“. „Тогава се случи растежът на моите рога. Разбрах, когато се прибрах. Научих от дъщеря ми, която беше на 6 години“, казва той.

ШЕФ КУСТЕВ ПОКАЗА СЕКСИ ГАДЖЕТО СИ

Шеф Кустев решил да направи собствено разследване. Лъжел съпругата си, че не е у дома, докато в същото време гледал телевизия в хола. Тя пък му споделяла, че вече си е у дома. Не я преследвал, но ходел на местата, където тя твърдяла, че се намира и очаквано я нямало там.

В крайна сметка се стигнало до развод.

Сега шеф Кустев живее с млада брюнетка. В успешната си кариера той е готвил за много ВИП-персони и политици от ранга на турския президент Ердоган, принц Чарлз и актьора Брад Пит.

Top