Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗАПЛАТАТА НА МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА СТИГНА 20 БОНА

ЗАПЛАТАТА НА МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА СТИГНА 20 БОНА

мария цънцарова maria cuncarova

Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат доволни. Три години след като направиха подписка, че я искат като водеща на „Тази сутрин“, желанието им е удовлетворено. Устатата журналистка става екранна партньорка на Златимир Йочев в сутрешния блок на Би Ти Ви, пише Ретро.

Така медията ще се опита да вдигне рейтинга на предаването, което в последните години изостава от сутрешния блок на Нова. Мария Цънцарова се разделя с предаването „Тази неделя“, което водеше в комплект с Петя Дикова в продължение на две години. След като негови лица станаха Бесте Сабри и Митьо Маринов, тя минава в „Тази сутрин“, където ще си партнира със Златимир Йочев. Това е довело и до чувствително увеличение на заплатата й, писаха медии. За да става всяка сутрин в 4:30 и да може да е на екран от 6, Мария се е договорила за близо 20 000 лева месечна заплата.

Русата амбиция има достатъчно опит в делничното сутрешно шоу, от което на практика започва възходът в нейната кариера. Още докато водещ беше актуалният директор на новините в Би Ти Ви Антон Хекимян, тя го заместваше по време на неговите отпуски. Така през лятото на 2020-а си спечели огромна нека фенска маса с нахаканото си поведение и остър език по време на интервютата, докато титулярният тогава водещ отдъхваше на морето. Сега нахаканата журналистка сяда до изключително сдържания и обран в поведението си Златимир Йочев.

ЦЪНЦАРОВА ПРИЗНА: ДА, РАЗДЕЛЕНА СЪМ С МЪЖА СИ!

Според Хекимян двамата ще бъдат прекрасен екип, който се допълва с качествата си. Той издирваше партньорка на Йочев в продължение на година и половина – още от внезапното напускане на първата му екранна половинка в Би Ти Ви Биляна Гавазова. Тя си тръгна през февруари 2022-ра. Това постави наскоро постъпилия на работа в телевизията Златимир в много тежка ситуация, тъй като предаването е било създадено с идеята да се води от двама души. В телевизията не отричат, че му е било изключително трудно да компенсира отсъствието на втори водещ в продължение на година и половина.

От рейтинга му обаче личи, че се е справил – Златимир Йочев е едно от най-харесваните лица в родния ефир. Но това отдавна не може да се каже за новата му колежка в предаването Мария Цънцарова. Журналистката е емблематично лице за телевизията, но острият й език и безкомпромисен маниер в работата, които в началото й печелеха симпатии, постепенно направиха зрителите резервирани. Много от тях към днешна дата смятат, че русокосата тв звезда е прекалено напориста. Затова коментират, че е прекалено лансирана от шефа си.

Top