Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СТАНИСЛАВ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ВДИГА СВАТБА ДО ЧАСОВЕ

СТАНИСЛАВ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ВДИГА СВАТБА ДО ЧАСОВЕ

станислав иванов stanislav ivanov

Последният победител от „Хелс Китчън“ Станислав вдига сватба в събота. Той ще се врече във вечна вярност на дългогодишната си половинка Божидара, на която предложи брак още преди да влезе в кулинарното шоу.

„Церемонията и партито ще бъдат на морето. И по-точно в Обзор. Не искам да издавам повече подробности преди събитието, пък и да ви кажа честно, малко съм като в предсватбена треска. Надявам се да прекараме страхотно, поканили сме близки, приятели и роднини“, смее се шеф готвачът. На въпрос кои ще са звездните му гости, той заяви, че ще ги запази в тайна.

ТОРТИТЕ НА СТАНИСЛАВ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ЧУКНАХА 500 ЛЕВА

Според запознати на сватбата ще има и представители от „Хелс Китчън“. Още след излизането на Станислав от формата стана ясно, че подготвя и венчавка, но тогава така и не издадоха конкретна дата. Припомняме ви, че двамата с Божидара се сгодиха в Италия миналото лято, пише „Телеграф“.

Освен с булка Станислав може да се похвали и с нова работа. От новия тв сезон той вече е част от кулинарните спецове в предаването „На кафе“. В края на миналия сезон той се появи в няколко предавания и явно така е успял да спечели симпатиите на екипа на любимото сутрешно шоу, от което вече е част. „Чувствам се прекрасно. Винаги съм казвал, че съм си мечтал да бъда част от „На кафе“. Ето че и тази мечта се сбъдна“, не крие щастието от новия си телевизионен дом Станислав.

Top