Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНДРЕА ПРОДЪЛЖАВА ВОЙНАТА С МЕДИ

АНДРЕА ПРОДЪЛЖАВА ВОЙНАТА С МЕДИ

меди андреа medi andrea

Певицата Андреа отново скандализира социалните мрежи, този път с нападки и лъжи по адрес на колеги, сред които Меди и шефката на музикалната му компания – Сашка Стоянова.

В tiktok скоростно се разпространи видео, в което блондинката сипе обиди, опитвайки се да разруши чуждия имидж. Първи в полезрението й се оказа хитовият изпълнител от Сандански. След като той получи подкрепа от огромната си фенска маса, твърденията на Андреа, че броени артисти са превзели българските сцени останаха на заден план, тя се насочи към партньорката му.

НАРОЧИХА БРАТА НА АНДРЕА ЗА НЕЙНО ГАДЖЕ

„Сашка е крива по рождение. Била е шивачка. Носи й се славата. Хората са ми разказвали кофти неща за нея, но аз пък съм единствената, която говори. Бих ѝ казала много неща, но тя се покрива. Подслушвала е разговорите ми на сръбски, неприятно е“, коментира русокосата фурия. Всъщност тя и Стоянова се виждат на обща среща със сръбска знаменитост. По думите на Андреа – тя е била на работа, а Сашка изпълнявала ролята на нейна лична сервитьорка, пише „Галерия“.

АНДРЕА ПОГНА ЙЕЛЕНА КАРЛЕУША

Преди дни бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев разкри, че към днешна дата няма зависимост към алкохола. Разбира се, преодоляла я с помощта на специалист и точното лечение. За съжаление не се чувства добре, но причина за това е генетично заболяване.

„Поради халтави стави болката превзе моя организъм. Не искам да се излагам и се извинявам, че няма да можем да бъдем тази вечер заедно“, написа тя, отменяйки част от участията си.

Top