Вие сте тук
Начало > Шоу > СЛЕД 16 ГОДИНИ В ЕФИРА: СПРЯХА И РУСКИЯ „БИГ БРАДЪР“

СЛЕД 16 ГОДИНИ В ЕФИРА: СПРЯХА И РУСКИЯ „БИГ БРАДЪР“

дом 2 брадър

Руското риалити предаване „Дом 2“, което е местният вариант на „Биг Брадър“, спира! Ръководството на канала TNT реши да преустанови реализацията на проекта, тъй като вече не е рентабилен, съобщи ръководителят на „Газпром-медиен холдинг“ Александър Жаров.

„В последните две години „Дом 2″ започна сериозно да губи своята публика. Проектът е доста скъп и започна да носи загуби на канала. Искам да подчертая, че решението да се откаже от това риалити шоу е на ръководството на телевизията“, обобщи той пред „РИА Новости“, цитира Пик.

Той добави, че опитите да се промени нещо във формата са неуспешни.

„Цяла ера си отива, исторически проект на руската телевизия. През 16-те години на своето съществуване проектът се превърна в нещо повече от риалити шоу. Денонощно, под прицела на телевизионните камери, младите хора обичаха, сприятеляваха се, изправаха се един срещу друг и просто живееха заедно. Нашата многомилионна публика остана 16 години лоялни зрители на „Дом 2″, а самото шоу получи статут на национален хит“, се казва в прощалното обръщение, публикувано на страницата на шоуто.

НИКИ КЪНЧЕВ ТЪЖИ ЗА БРАДЪРА

„За да остане конкурентоспособен, TNT трябва да се съсредоточи още повече върху това, което представлява същността на марката на канала: сериали и хумор. Всичко останало трябва да падне от програмната схема. Изпращаме „Дом 2″ със съжаление и носталгия. Последният, двучасов, епизод от шоуто ще излезе преди Нова година – 30 декември от 22:00. Изключително сме благодарни на всички участници в шоуто. Благодарни сме на екипа на телевизионния проект – продуценти, водещи, които дълги години участваха в уникален експеримент, показващ реалния живот на обикновените момичета и момчета“, каза директорът на TNT Роман Петренко.

Проектът се превърна в трамплин за много известни личности. Цялата страна знае имената на нашите участници. Няколко хиляди участници от цял ​​свят, повече от 24 сватби, 14 деца. Оставяме огромно наследство и си тръгваме със съжаление и носталгия, пишат още от шоуто.

Припомняме, че заради нисък рейтинг преди две години спря излъчването и на „Биг Брадър“ по нашата Нова телевизия. Явно идва окончателният телевизионен край на подобен род сеирджийски формати.

Top
>