Вие сте тук
Начало > Музика > ТЕЖКА РАЗДЯЛА СТОИ ЗАД БРУТАЛНАТА БАЛАДА НА МЕДИ

ТЕЖКА РАЗДЯЛА СТОИ ЗАД БРУТАЛНАТА БАЛАДА НА МЕДИ

меди-medi

Над 1 милион гледания за два дни. Толкова направи в YouTube най-новата песен на Меди – баладата „Да си тук“. Парчето успя да докосне феновете на фолка и те я припознаха като баладата на годината и една от най-силните песни през последните 12 месеца.

За големия успех на парчето вина има и текста на Мариета Ангелова, който по всяка вероятност изобразява реални събития от живота на Меди.

„Никога цвете не ти подарих, бях се помислил за много велик. Беше глупост за мене, да съм нежен с тебе. С теб не танцувах един път дори, колкото и да ме молеше ти. И редовно за тебе нямах никакво време“, се пее в баладата.

МЕДИ УСПЯ ДА СИ ВЪРНЕ “ДИВАНА”

С нея изпълнителят искал да излее душата си и да признае грешките, които е допуснал в последната си връзка, дочу Secret.bg.

Много изпълнители възпяха 2020 като най-гадната година, но тя със сигурност се е превърнала в любима за Меди, поне в професионален план. Последните му песни могат да се похвалят с над 8 милиона гледания, а през летните месеци, когато работеха дискотеките, той имаше участие почти всеки ден. Все неща, които дават повод на един мъж да се „помисли за много велик“.

Top
>