Вие сте тук
Начало > Шоу > СРЕЩУ КОЛКО ХИЛЯДИ МЕСЕЧНО СЕ ВЪРНА В НОВА МИРА ИВАНОВА?

СРЕЩУ КОЛКО ХИЛЯДИ МЕСЕЧНО СЕ ВЪРНА В НОВА МИРА ИВАНОВА?

мирослава иванова miroslava ivanova

Журналистката Мира Иванова се завърна обратно на старото си работно място, след като точно година бе извън борда на Нова телевизия. Тв водещата бе изненадващо съкратена през май 2020 г., като допреди това водеше съботно-неделния блок „Събуди се“. За разлика от други свои колеги тя бързо успя да си намери работа, но не на екрана.

Докато отсъстваше от светлините на прожекторите, Мира бе директор комуникации на Сдружението за модерна търговия. От презадоволителната заплата там се отказала заради изкушаваща оферта, която получила – да се върне обратно в Нова тв, но този път като водеща на сутрешния блок, редом до Виктор Николаев. Запознати издават, че цифрата, срещу която Мира Иванова сложила подписа си, била 8 хиляди лева и се равнявала на тази на екранния ѝ партньор.

Докато бе титулярка в „Събуди се“, тя се разписваше срещу 5 бона, но пък беше заета с ефира само в 2 дни от седмицата. На новата длъжност ще има значително повече ангажименти всеки делник и ще трябва да става в 4 часа сутринта, за да бъде на линия точно в 6, когато е началният час на сутрешния блок. Журналистката не се притеснявала от графика, нито пък от екранния си партньор Виктор Николаев, с когото са дългогодишни познайници и колеги.

ВРЪЩАТ МИРОСЛАВА ИВАНОВА И МАРИНА ЦЕКОВА В NOVA, ПРЕВЗЕМАТ СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ

Единствената съкрушена от поредната тв рокада била Лора Инджова, на чието място отиде Мира. Младата амбиция не можа да изкара и година в „Здравей, България“ въпреки усилията си да изпъкне. Тя обаче „струвала“ далеч по-евтино на работодателите си от опитния кадър Иванова. Мира споделила, че личният ѝ живот едва ли щял да пострада покрай новата ѝ длъжност, тъй като с мъжа ѝ са женени от 16 години, а живеят заедно от 2000 г.

Синът им Никола вече е тийнейджър и не се нуждае от непрекъсната протекция на иначе отдадената и грижовна майка Мира, отбелязва Уикенд. Тя е сред малкото тв лица, които са успели да съхранят брака си толкова дълго време и да опази семейството си от интриги, макар в миналото да ѝ бе приписван любовен роман с по-младия от нея водещ Деян Веселинов.

Top
>