Вие сте тук
Начало > Спорт > СТАНИСЛАВ ИВАНОВ БИ ШУТА НА ГОРЕЩОТО СИ ГАДЖЕ ЗАРАДИ НЕИН ОТКАЗ

СТАНИСЛАВ ИВАНОВ БИ ШУТА НА ГОРЕЩОТО СИ ГАДЖЕ ЗАРАДИ НЕИН ОТКАЗ

станислав иванов stanislav ivanov

Отново ерген за кеф на фенките си е бившият футболист на „Левски“ Станислав Иванов. 22-годишният български национал скъса с дългогодишната си приятелка Виктория Щерева.

Двамата бяха една от най-коментираните двойки в спортните среди и се считаше, че скоро ще се стигне до годеж. Очевидно не са запазили и приятелство, след като двамата са спрели да се следват в социалните мрежи и са изтрили взаимно всички техни общи снимки. Не се знае каква е официалната причина за раздялата им.

Според слуховете Стаси настоявал половинката му да отиде да живее при него в Америка, където той играе за Чикаго Файър. След това той скъса менискус и се възстановяваше четири месеца, пише България днес. През това време чакал Вики, но тя така и не се решила твърдо да напусне България.

Въпреки че бяха разделени от хиляди километри, Щерева все пак планираше да вземе виза за Чикаго и да замине при Стаси. Това така и не се случи и в крайна сметка голямото разстояние е убило любовта им. Иванов вече се завърна у нас след като сезонът в Мейджър лигата приключи. Той ще прекара празниците тук преди да се завърне за началото на подготовката с американския си отбор.

Top