Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖУЛИАНА ГАНИ ТРЪГНА С НОВ ФИТНЕС ИНСТРУКТОР?

ДЖУЛИАНА ГАНИ ТРЪГНА С НОВ ФИТНЕС ИНСТРУКТОР?

джулиана гани djuliana gani

Джулиана Гани може и да заяви, че не е готова за нова връзка, след като стана ясно, че с Илиян Найденов се разделят, но от изтеклите записи по-късно, чухме и друга истина, и то изречена от нея. Джулката преоткрива мъжете и се радва на забидно либидо. Или поне това каза самата тя.

НАСКО КОЛЕВ СКОЧИ СРЕЩУ ДЖУЛИАНА ГАНИ

Но един човек трайно се настани във всекидневието на Джулката и това е новият ѝ треньор – Антон Стефанов. С него Джулката показа как тренира в популярна фитнес верига, а самият Стефанов, разбираме от профила му в Instagram, е и шампион по бодибилдинг.

Родни таблоиди набързо приписаха връзка между Джулиана Гани и Антон, но двамата не са коментирали нищо по темата, отбелязва каналът Сошъл Вайрълс. Преди раздялата именно Илиян тренираше съпругата си, като дори по време на бременността ѝ разказаха пред неедна медия как е редно да тренират бременните жени.

Трябва да признаем, че Антон е в доста по-добра форма от Илиян, но пък вероятно Стефанов до съвсем скоро е бил в подготовка за състезание или пък му предстои такова съвсем скоро.

НАЙ-НАКРАЯ: ДЖУЛИАНА ГАНИ СЕ СЪБРА СЪС СИНА СИ

Иначе самата Джулка се отдаде на пътувания и вълнуващи преживявания след раздялата. Тя бе в Лондон, ходи на кино, забавлява се… Моделката бе обвинявана от последователите си, че е оставила сина си при Илиян и не го търси – нещо, което съпругът на Джулката лансира, но в последните седмици тя демонстрира близост и с Давид, като успя да тушира до известна степен хейтърите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@anton.stefanov.new)

Top
>