Вие сте тук
Начало > Шоу > БОЖАНА ОТВРАТЕНА ОТ ДЖИЗЪСА: ТОЙ Е МИШКА С ГЛАВНО „М“

БОЖАНА ОТВРАТЕНА ОТ ДЖИЗЪСА: ТОЙ Е МИШКА С ГЛАВНО „М“

божана кацарова bojana kacarova

Кулинарката Божана Кацарова отново се оказа в епицентъра на скандал в „Survivor“. Победителката в „MasterChef“ сравни футболиста Благой Георгиев със страхлив гризач, след като той, като капитан на племето „Червени“, се сниши и отказа да се намеси в конфликта в своя тим.

Джизъса не каза нито дума, когато гемологът Светльо скочи агресивно на шампионката по кану Станилия и показа как мъж не бива да се държи с жена.

„Погнусена и отвратена съм. Благо ли е мъжкар с главно „М“? Това е мишка с главно „М“. Това е дъното!“, заяви тя по адрес на Джизъса. Футболистът остана невъзмутим, след като съотборникът му Светльо нападна вербално Станилия, изправи се с цяло тяло срещу нея и двамата едва не се сбиха.

БОЖАНА КАЦАРОВА ИЗПРЕВАРИ ДЖАФЕРОВИЧ ПО ХЕЙТ

Братът на фолкпевеца Константин се изрепчи на каякарката, защото тя си позволи да ръкопляска на спортстменската игра между двата отбора, въпреки че тимът ѝ загуби точка. Преди Светльо и Станилия да се хванат гуша за гуша, ММА боецът Жоро ги разтърва.

Въпреки конфликта, Джизъса не помръдна. В последствие той обясни, че не е видял какво се случва, въпреки че беше на метри от данданията.

„Благо не се намеси, защото иска да се запази чист. Дошъл е тук да вземе едни пари и да си ходи“, разконспирира го актрисата Снежана. Междувременно тя беше номинирана от племето си „Сини“ и ще отиде на дуел. Срещу кого ще се изправи и дали ще победи ще стане ясно във вторник вечер.

Top