Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > СТАРТИРА ПОДГОТОВКАТА ЗА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА SOFIA FASHION WEEK

СТАРТИРА ПОДГОТОВКАТА ЗА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА SOFIA FASHION WEEK

Второто издание на Sofia Fashion Week ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни. Родната Седмица на модата все повече доближава традициите на Париж, Ню Йорк и Милано с двете си издания за всеки от модните сезони – пролет/лято и есен/зима. През този сезон социална мисия на събитието и на Виктория Груп е подкрепата на млади дизайнери. Студенти по моден дизайн от водещите университети в страната ще могат да покажат безплатно свои дизайнерски творения в третата вечер на престижната модна сцена.  

мартин божаковМодното събитие Sofia Fashion Week 2016 ще се случи за втори път у нас на територията на най-актуалната локация в София – зала  EFE Hotel Marinela, а датите за него са 22-26 март 2016 г. В петте тематични вечери организаторите от Hotel Marinela  и  агенция 359 Model & Talеnt обещават събитие, което ще определи модния пазар в България – амбиция, вече доказана с първото издание като класен моден продукт без аналог до момента.

На всички вечери ще присъстват VIP личности от модния и бизнес елит на страната. Ще има и шоурум с коктейл по модела на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти Hotel Marinela – Sofia .

Много скоро на сайта  и фейсбук страницата на Sofia Fashion Week 2016 ще разберете и първите изненади, които са подготвили организаторите от  Hotel Marinela  и 359 model & Talent agency.

Програмата на Sofia Fashion Week 2016 :

Първата вечер (22. 03. 2016) – представяне на световни марки и брандове с представителства в България или специални гости за събитието.

Втората вечер (23. 03. 2016) – представяне на дизайнери и модни къщи и марки от България и специална за абитуриенти.

Третата вечер (24. 03. 2016) – представяне на млади дизайнери и нови лица от българската модна сцена.

Четвъртата вечер (25.03.2016) – Haute Couture – вечерта, в която се представя висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.

Пета вечер (26. 03. 2016) – гала вечер-закриване с ексклузивни ревюта на световни гости и топ световни и български марки.sofia fashion week

Top
>