Вие сте тук
Начало > Събития > СТАРТИРА СЕЗОН 2024 НА ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС

СТАРТИРА СЕЗОН 2024 НА ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС

премиум рали

Първото събитие от календара на Премиум Рали София – Свети Влас за 2024 г. се състоя тази седмица в „Резиденция Диневи Лозенец“. 

Автоцентър Митвас посрещна любителите на високи скорости, като им представи на живо победителя в клас SSV в най-престижното офроуд рали – Dakar, а именно Polaris RZR Pro R. Мощната машина с 2.0L двигател може да отговори на най-взискателните шофьори, които гарантирано ще вдигнат адреналина зад волана на подобен клас возило. 

Специалното участие на Джия повдигна настроението на всички гости. А блясъкът на първото за сезона събитие на Премиум Рали София – Свети Влас беше гарантиран от звездните тоалети на RADAPOLA, в които сияеха част от гостите. Авенди се погрижиха за доброто настроение със специална селекция висококачествени напитки от своето портфолио и авторски коктейли по време на официалната вечеря.

Пред участниците, партньорите и приятелите на Премиум Рали София – Свети Влас организаторите на формата представиха детайли за Сезон 2024. 

„Supercars Dream Drive“ или иначе казано – карането на мечтите, ще събере десетки мощни автомобили, които ще покорят България и Гърция от 25 до 28 април 2024 г. Премиум Рали София – Свети Влас, заедно с гръцкия им партньор Speedsector, са подготвили завладяваща програма, която включва шофиране по планински отсечки от двете страни на границата, както и незабравимо авто-събитие на централния площад в Солун. 

 Основното събитие на Премиум Рали София – Свети Влас по традиция ще се проведе през юни. Маршрутът вече е ясен Свети Влас – Варна – Букурещ – Мотор Парк Румъния – Трансфагарашан – Трансалпина – Сибиу, а датите са 19 – 24 юни 2024 г. Участниците ще премерят мощ и умения на писта, където ще покажат кои са най-добрите времена за техните автомобили. А на затворена отсечка по най-якия път в Европа Трансфагарашан, ще се тестват уменията на любителите пилоти по труден планински терен. Спортните изпитания, през които ще преминат екипаците, ще бъдат оценени, а най-добрият ще спечели титлата за 2024 година. 

През октомври традиционно ще се проведе трак уикендът на Премиум Рали София – Свети Влас и Speedsector на пистата в Серес. От 18 до 20 октомври участниците във формата ще премерят сили в неограничен брой обиколки до заковаване на най-добро време. 

Фенове на мощни двигатели, ексклузивни автомобили и обединени от страстта си към адреналина зад волана, могат да разчитат на партньорите на Премиум Рали София – Свети Влас от NAD.BG и Клиника REVIV, които ще им разкрият тайните на чудотворната молекула за бързо възстановяване на силите и енергията. 

Предстои да бъдат анонсирани още събития от календара на Премиум Рали София – Свети Влас, за които може да следите в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм

Top
>