Вие сте тук
Начало > Събития > СЪРФИСТ ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ В БАЛИ

СЪРФИСТ ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ В БАЛИ

22-годишният Томас Нацидис представи страната ни на световния конкурс за красота Mr. Universal Ambasador 2016. Вторият сезон се  състоя на остров Бали в Индонезия. Форумът се проведе между 21 и 30 септември.

tomas natcidis

През тези 9 дни всички участници от 50 държави са били ангажирани с различни занимания. „Защитавахме презентации пред журито, една от които бе на тема „United people“, а с други представяхме себе си като модели и държавите си. Също така имахме спортни състезание на един от най-красивите плажове на острова“, разказа Томас за Secret.bg, който е позирал за много фотосесии в различни хотели, храмове и плажове.

tomas natcidis

Финалът се състоя във втория по големина град в Индонезия – Сурабая. След мащабно шоу за победител  е обявен представител на Сърбия. „Не бях класиран в топа, но това за мен няма голямо значение. Важното е, че представих достойно страната си и придобих невероятно много опит като модел“, допълва Томас. Той е бил изпратен в екзотичната страна от Йордан Бъчваров, който държи правата на световния конкурс за България.

Top
>