Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > СУЗАНИТА СЕ ПУСНА ГОЛА И БРЕМЕННА, КАЧИЛА 15 КИЛА (СНИМКА)

СУЗАНИТА СЕ ПУСНА ГОЛА И БРЕМЕННА, КАЧИЛА 15 КИЛА (СНИМКА)

сузанита suzanita

Все още е трудно да се повярва, че онази Сузанита, която предизвикваше държавните институции и скандализираше целия интернет, е примерна бъдеща майка, която на всичкото отгоре е и смирена.

Сузанита затвърди тези впечатления в Instagram, където отговори на въпроси на свои последователи, свързани най-вече с бременността. Така например 19-годишната певица призна, че въпреки крехката си възраст, бебето е било планувано. „Искахме го повече от всичко и сме се молили с всички сили да се случи и всичко да е наред“, признава тя.

Певицата признава, че с наближаването на раждането се вълнува все повече, но тя и Марк, нейната половинка, все още не са избрали име за сина си. Двамата имали любими имена, но като видят на живо бебето, щели тогава да усетят как трябва да се казва то.

БРЕМЕННАТА СУЗАНИТА: ЩЕ ДАМ ЦЯЛАТА СИ ЛЮБОВ НА МОИТЕ МОМЧЕТА

И за разлика от някои знаменитости, които парадират с малкото килограми, качени по време на бременността, Сузанита сподели, че е качила цели 15 досега, отбелязва vbox7. Въпреки това тя не се притеснява от тях и е уверена, че бързо ще ги свали с помощта на половинката си.

Що се отнася до Марк, Сузанита призна, че двамата са се разделяли, но за кратко и по нейна вина. Тоест по вина на хормоните в началото на бременността ѝ.

Певицата пък поискала дете именно от него, защото той имал голямо сърце, изпъквал с доброта, грижи, а и двамата се разбирали страхотно.

Единственото нещо, за което самата тя съжалявала, пък бил начина, по който казала на Марк, че е бременна. Сузанита обаче отказа да сподели какъв е той и заяви, че ще го сподели, когато бъде поканена за интервю.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti 👄 (@mvradova)

Top