Вие сте тук
Начало > Събития > Мистър София > СЪЗВЕЗДИЕ ОТ МИСКИ ЩЕ ИЗБИРА НАЙ-КРАСИВИЯ СОФИЯНЕЦ

СЪЗВЕЗДИЕ ОТ МИСКИ ЩЕ ИЗБИРА НАЙ-КРАСИВИЯ СОФИЯНЕЦ

Букет от носителки на титлата „Мис” ще оценява мачовците в конкурса Мистър София 2019. Бляскавият спектакъл ще се проведе на 17 Април в Plazza Dance Sofia и се очертава като най-запомнящото се модно събитие на сезона.

В ролята на жури ще влязат най-обсъжданите и актуални имена от светския живот. Собственичката на модна агенция Интер Моделс и лицензиант на марката „Мис България” – Ирина Папазова по традиция ще оглави елитната комисия.

Компания ще и прави Мис България Антония Петрова – Батинкова, която ще направи своя светски дебют, след раждането на първородния си син. Мариана Маринова и Нора Недкова също за поредна година ще дадат своя вот за участниците в конкурса.

Към тях ще се присъединят и три носителки на титлата Мисис България – Александра Милтенова, Роксана Кирилова и Виктория Драганова. Специално място в журито имат и лицето на конкурса за 2019 – Кристин Каменова, носителят на титлата Мистър София 2018 – Ричард Величков, както и официалният фотограф на конкурса Пейо Пеев.

Сред ВИП гостите на вечерта ще бъдат поп-фолк звездата Антонина, една от най-актуалните музикални двойки – Монти и Петя Алекса, както и Дамян Попов с новата си дуетна половинка. Всички те ще забавляват гостите с музикални изпълнения.


Водеща на събитието ще бъде топ моделът Катрин Вачева, която представи финалистите-претенденти за титлата Мистър София 2019 в предаването „На Кафе”,  Нова телевизия.

 

Top