Вие сте тук
Начало > Шоу > АЛЕКСА ПРЕД СРЪБСКА МЕДИЯ: НЕ ЗНАМ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ПОЗВОЛИХА СЪРБИН ДА СПЕЧЕЛИ

АЛЕКСА ПРЕД СРЪБСКА МЕДИЯ: НЕ ЗНАМ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ПОЗВОЛИХА СЪРБИН ДА СПЕЧЕЛИ

алекса ерски aleksa erski

Логичното се случи – и сръбските медии проявиха интерес към победата на техния борец Алекса Ерски в „Игри на волята“. Пред UNA TV победителят заяви, че не разбира как така българите са позволили сърбин да победи и да спечели парите.

Всъщност Алекса обяснява и как се е случило това. Пред журналиста той разказва набързо елементите на играта и споделя, че е бил добър и на Арената, и в социалната игра, но и в елементите на прецизност, баланс и разбира се – пъзела.

АЛЕКСА И ЕЛИЦА ПЛАНИРАТ СВАТБА И БЕБЕ

Сръбската медия нарича „Игри на волята“ най-популярното, най-гледаното и най-трудното българско риалити, което прави гордостта на западните ни съседи още по-голяма.

„Не съм мислил, че ще съм този, който ще стигне до финала и ще победи“, споделя и пред UNA TV Алекса. Борецът разказва и за изпитанията на т.нар. Обиталище, където със седмици е бил под звездите и без каквато и да е храна. С влизането му в племето на Супергероите не станало по-лесно, твърди Алекса, защото там заварил коалиции.

АЛЕКСА РАЗКРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИ С НАГРАДАТА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Алекса споделя, че не му е било лесно и с българския, но в крайна сметка се е наложил като лидер в племето, който е влияел на това кой за кого да гласува, отбелязва vbox7.

Що се отнася до голямата награда, Алекса и пред сръбските журналисти казва същото – Елица е тази, която ще реши какво ще се случи с парите.

Top