Вие сте тук
Начало > Шоу > СВАЛЯТ НАТАЛИ ТРИФОНОВА ОТ ЕФИР

СВАЛЯТ НАТАЛИ ТРИФОНОВА ОТ ЕФИР

натали трифонова natali trifonova

От Би Ти Ви обявиха съдбата на Натали Трифонова. Последният епизод на светското предаване „COOLt“, на което секси блондинката е водеща, ще бъде на 28 юли.

След това, то ще се завърне през септември. През това време една от любимите тв водещи и синоптички има възможност да си почине, като споделя в социалните си мрежи кадри от Ню Йорк.

От началото на юли месец публицистичните предавания на Би Ти Ви преминават в лятна схема на излъчване.

От 1 юли до началото на септември сутрешният блок „Тази сутрин“ е с нов начален час – 07:00.

Водещите Златимир Йочев и Мария Цънцарова ще продължат да представят важните и актуални новини от деня, като ще се заместват взаимно в определени периоди през лятото.

Дневното токшоу „Преди обед“ излиза в лятна ваканция на 26 юли. От 29 юли и през целия август ще се излъчват някои от най-емоционалните истории, вълнуващи разговори и любопитни теми от изминалия сезон на предаването.

Дванадесетият сезон на публицистичното предаване „Лице в лице“ ще има последно издание на 26 юли, след което излиза в почивка. Водещата Цветанка Ризова се завръща в ефир през септември, пише „България днес“.

Сутрешният уикенд блок „Тази събота и неделя“ ще продължи да обобщава горещите теми и събития от седмицата през цялото лято. От 6 юли до началото на септември политематичното предаване ще се излъчва от 07:50 до 10:00 часа, а водещите Митьо Маринов и Бесте Сабри ще се заместват взаимно в определени периоди.

НАТАЛИ ТРИФОНОВА СЕ УТЕШАВА В ГЪРЦИЯ СЛЕД РАЗДЯЛАТА

На 21 юли ще бъде заключителният епизод на „Защо, господин министър?“ с водещ Жени Марчева. Предаването ще бъде подновено в програмната схема на bTV през септември.

На 28 юли ще бъде последното издание на „120 минути“. Екипът на публицистичното предаване с водещ Светослав Иванов ще бъде отново на екран през септември с новия си, дванадесети телевизионен сезон.

На 28 юли ще започнат и новите епизоди от документалната поредица „bTV разказва“ с автор Радиана Божикова.

Рубриката за специални разкази, срещи, портрети и журналистически разследвания „bTV Репортерите“, също ще предложи някои от най-интересните излъчвани епизоди през сезона от 27 юли до началото на септември – веднага след новините в 19:00 часа в събота и неделя. Късната емисия на bTV Новините преминава на 1 юли в по-ранен час на излъчване – 22:00 часа, а от началото на септември ще се завърне в обичайния си час – 23:00.

Top
>