Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА С ЦЯЛА СТАЯ ЗА ДРЕХИ И ОБУВКИ

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА С ЦЯЛА СТАЯ ЗА ДРЕХИ И ОБУВКИ

светлана гущерова svetlana gushterova

Не е лесно да си мисис Гущерова! Трябва да си хем изискана, хем дама, но в същото време и красива, и грижовна майка. Много са качествата, които са нужни, за да бъдете в милионерското семейство, а Светлено Гущерова, очевидно, покрива всички тези изисквания. Една преди нея не успя да се справи с очакванията, та се наложи да си събира багажите.

Светлана обаче работи усърдно върху връзката си с Християн Гущеров, с когото имат 3 дечица. Младото семейство определено знае тайната на щастието, а парите са само допълнителен бонус към цялата звездна картинка, пише vbox7. Е, и един пълен с маркови дрехи и обувки гардероб, който определено оправя настроението на почти всяка домакиня. Е, Светлето си има бизнес с луксозни пижами, трябва да се отбележи този факт.

ОТ ЛУКСОЗНИЯ ХОТЕЛ В БОЛНИЦАТА: КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА?

Бившата плеймейтка реши обаче да си покаже част от гардеробната, която е цяла стая. Виждат се добре сортирани тоалети, както и кутии, в които съхранява гъзарските си обувки. Как да не е доволна Светлана от подобен гардероб, който би бил сбъдната мечта за доста момичета.

светлана

Top