Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ОТ ЛУКСОЗНИЯ ХОТЕЛ В БОЛНИЦАТА: КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА?

ОТ ЛУКСОЗНИЯ ХОТЕЛ В БОЛНИЦАТА: КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА?

svetlana gushterova светлана гущерова

Милионерската съпруга Светлана Гущерова стресна сериозно последователите си, защото показа, че лежи в болница и е с превързана ръка и абокат. Блондинката качи фотоса в инстаграм. Все още не е ясно каква е причината да е настанена в лечебното заведение.

Според предположения тя не е съвсем оздравяла, след като в края на миналата година сподели, че е болна в Италия, където посрещна рождения си ден. Други се питат дали любимият й Хриси не я е ошамарил и пратил в клиника.

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА СПА В ХОТЕЛА НА МИЛИАРДЕР

Гущерова сподели в стори как й протича деня, но и не разкри каква е причината за болничния престой, който толкова много стресна последователите й в мрежата.

Припомняме, че плеймейтката посрещна рождения си ден, който беше в края на декември, заедно със съпруга си Християн във Венеция.

ЕТО КЪДЕ АСТРОЛОЖКИТЕ ИЗПРАТИХА СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА ЗА ЧРД

Вместо да се наслаждават на изключително романтична атмосфера, с която се слави италианският град, те прекараха почти целия си престой между четирите стени на хотелската си стая, отбелязва Лупа. Както блондинката сама разкри в публикацията, която сподели в инстаграм профила си, отбелязвайки настъпването на своята тридесет и пета годишнина, тя и мъжа ѝ са се разболели тежко.

светлана

Top