Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА ПРЕД SECRET.BG: ЖЪЛТИ МЕДИИ СА МЕ ИЗНУДВАЛИ

СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА ПРЕД SECRET.BG: ЖЪЛТИ МЕДИИ СА МЕ ИЗНУДВАЛИ

Светлана Василева е родена в Търговище, където завършва Природо-математическата гимназия. Носителка е на титлата „Мис Плейбой 2009“. Участва в последния сезон на Vip Brother, а след това и в сръбския му вариант „Парови“. Името й през последните години се превърна в синоним на скандал. Ето как русата изкусителка коментира последните събития около себе пред Secret.bg.

-Светлана, преди дни публикува в социалните мрежи снимка с фитнес треньора си. Последваха вълна от скандални заглавия в медиите. Според някои така му се сваляш, според други целиш безплатни тренировки. Каква е истината и каква са отношенията ви с него?

-Пропуснала съм какво се е писало, но всъщност това е един мой дългогодишен приятел. Направи си самостоятелна зала и ходя при него да тренирам. Въпреки че сме приятели, аз си плащам за тренировките. Не съм имала намерения, публикувайки снимката, да спестя пари.

Няма как да пропуснем модата – плеймейтки да стават певици. Вече взе участие в песен на Ангел. Подготвяш ли самостоятелен проект?

– Винаги съм искала да имам поне една песен. Участието ми в песента на Ангел ми хареса и съм решила след летния сезон да посещавам курсове по пеене. След това бих записала и самостоятелно парче, но не бързам, защото винаги, когато съм бързала, нещата се провалят. Всяко нещо с времето си.

-Как тълкуваш това, че доста плеймейтки стартират и музикална кариера?

-Да, това стана мода. Всъщност има доста момичета, които стават певици, но не са били плеймейтки и не се пише за тях. Ако ние пък не сме били плеймейтки, е можело да бъдем просто певици. Явно всяка една от нас е желала да се занимава с пеене.

-Съжаляваш ли, че не си започнала с музика?

-Не, не съжалявам за нищо. Радвам се, че съм започнала от „Плейбой“. Така е трябвало.

-Неотдавна беше изнудвана във Фейсбук. Как се развиха нещата около този случай?

-Получавала съм две подобни заплахи. Чух се и се срещнах след това с този човек, вече не получавам подобни заплахи.

-Заплахата беше, че ще последва негативна медийна атака. Последва ли такава?

-Да ти кажа честно срещу мен винаги е имало медийни атаки. Има няколко жълти вестника, които всеки ден публикуват долни неща за мен. Дори през последната седмица баща ми ми се обади няколко пъти, за да ми каже какво са писали за мен. Вече тези неща не ми правят впечатление, свикнах.

-Много популярни българи си плащат за черен пиар. Ти давала ли си пари на някоя медия, за да пусне дадена публикация?

-За пиар никога не съм си плащала. Напротив! Плащала съм си, за да не бъде публикувано дадено нещо или пък друго да бъде свалено. В началото винаги е интересно, когато станеш популярен, но след даден период от време осъзнаваш, че постоянно трябва да се съобразяваш, не можеш да живееш спокойно и да се движиш свободно.

ruse-Искаш да кажеш, че медии са те изнудвали, за да свалят или не публикуват даден материал?

-Да, но не искам да посочвам имена, защото знам, че отново ще започнат да ме атакуват. В момента точно са спрели и не искам да ги дразня.

-След участието ти в сръбския тв формат „Паров“ получи стомашни проблеми. Как се чувстваш сега.

-За съжаление все още имам, бях на преглед и ми изписаха лекарства, които взимам. Надявам се скоро да се оправя.

-А психически успя ли да се възстановиш?

-Да, успях да се оправя след преживяното в къщата, но през последните две години имах проблеми в личния си живот и в момента не се чувствам много добре. Решила съм да се отдам един месец на почивка, да остана за малко сама и да преосмисля плановете си. Предстои ми пътуване до Италия, след това в Гърция.

Top
>