Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТАМАРА ГЕОРГИЕВА СЕ УРЕДИ С НОВО БОГАТО ГАДЖЕ

ТАМАРА ГЕОРГИЕВА СЕ УРЕДИ С НОВО БОГАТО ГАДЖЕ

тамара георгиева tamara georgieva

Бързо след раздялата с милионерския наследник Стивън Роуз Мис България Тамара Георгиева се уреди с ново богато гадже.

От няколко месеца Георгиева имала връзка със заможен бизнесмен, чиято самоличност обаче упорито криела от всички. Именно паралията глезил Тамара със скъпи почивки в чужбина и у нас, пише „България днес“. Една от най-одумваните миски в България само загатваше, че е срещнала нов принц на бял кон. В последните седмици налялата куп кубици силикон в пазвите си хубавица показваше романтични подаръци. Всички си мислеха, че това е, за да дразни бившия си Стивън. Но… Тамара разочарова всичките си критици и отново се носи на крилете на любовта.

Георгиева била хлътнала до уши в новото си гадже, което било с няколко години по-възрастен от нея. Миската напълно била забравила и прежалила бившия си Стивън Роуз.

ДЖИЯ ОТКРАДНА БОГАТОТО ГАДЖЕ НА МИС БЪЛГАРИЯ ТАМАРА ГЕОРГИЕВА

Както „България Днес“ първо писа, милионерският наследник би шута на популярната като Мис Нос Тамара и се залюби с певицата Джорджия. Преди дни дори Стивън предложи брак на силиконката, а отговорът й напълно логично е „да“.

Въпреки че се раздели с Роуз, Тамара пък продължава да е супер близка с майката му Катя. Бизнес дамата и Георгиева продължават да излизат и да общуват, въпреки че вече няма шанс да са роднини. Самата Катя Роуз била бясна на наследника си, че е изоставил Мис България и се е хванал с чалга изпълнителка.

Тамара не казва обаче кой е новият й любим.

Top
>