Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ТАТЯНА СЪС СПЕЦИАЛНА ИЗНЕНАДА ЗА РОЖДЕНИКА НАСКО

ТАТЯНА СЪС СПЕЦИАЛНА ИЗНЕНАДА ЗА РОЖДЕНИКА НАСКО

14 април ще остане много специален ден за Татяна. На тази  дата синът й навърши 17 години, а гордата му майка през целия ден споделяше емоциите от празника и с почитателите си във Facebook. Татяна изненада своя рожденик с оригинално послание:

“Честит 17 Рожден Ден, мами! Ти си всичко онова, което осмисля живота ми. Ти си моето съкровище, което и в най-трудните ми моменти ме кара да се чувствам силна, обичана и горда майка! Ти си моята най-голяма победа, защото Бог ми е дал най-прекрасното, умно и добро дете за една майка! Бъди жив и здрав, следвай смело всяка своя мечта, бъди обичан и покорявай върхове.Нека късмета да те следва навсякъде, както той следва мен от първия миг, в който разбрах, че ще те имам! Весел празник и нали си знаеш, че много, много, мноооооооого те Обичам!

Татяна изненада Наско с две разкошни торти с неговия лик, снимайки го предишния ден без той да подозира нищо, докато тренира бокс в клуба в Пловдив. Едната от тях бе за семейния фитнес клуб, а другата – специална изненада за самия Наско.

И тъй като рождения ден съвпадал с учебен ден, Татяна с помощта на един от възпитателите успяла “тайно” да влезе в общежитието и пеейки “Честит рожден ден” да зарадва своя пораснал син с торта със запалена фойерверка.

TATIANA201604152
Малко по-късно певицата била поканена и на официалното тържество, на което присъствали съученици на Наско. Младежът много държал звездната му майка да присъства, а много от неговите приятели се оказали върли фенове на звездата на “Пайнер”.

“Това е най-малкото, което мога да направя за детето”, с усмивка сподели Татяна след края на шумния и емоционален празник.

Освен хубавите лични моменти, певицата не спира да се раздава и за своята публиката, а феновете й в Пазарджик, Козлодуй и Бургас вече я очакват с нетърпение.

Top
>