Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СЛЕД СКАНАДАЛА: ТЕА И НАУМ РАЗКРИХА ДАЛИ ИЗНУДВАТ ХОТЕЛИЕРИ

СЛЕД СКАНАДАЛА: ТЕА И НАУМ РАЗКРИХА ДАЛИ ИЗНУДВАТ ХОТЕЛИЕРИ

теа минкова наум шопов tea minkova naum shopov

Ако следите новините около Теа Минкова и Наум Шопов, неминуемо ви е попаднала тази, че двамата се опитват да „извиват ръцете на собственици на хотели“.

Според публикация инфлуенсърите отишли на почивка по родното Черноморие, а за 2 нощувки със закуски цената била 2000 лв. – нещо, което възмутило Наум. Инфлуенсърът споделил възмущението си на стори, но по-късно изтрил въпросното видео, а на негово място се появило такова с хвалебствия за хотела.

Родни таблоиди заключиха, че между двете сторита инфлуенсърите са изнудили хотелиерите и така са спали безплатно във въпросния хотел.

КИСТА ТОРМОЗИ НАУМ ШОПОВ, ТРЪГНА НА ФИЗИОТЕРАПИЯ

Всичко това достигна до Наум Шопов, който коментира твърденията и представи своята истина. „Въпросната ни почивка беше платена с наши лични средства и по никакъв начин не е била с цел реклама“, започна той, отбелязва vbox7.

По думите му сторитата на половинката му са целяли да дадат инфрмация на последователите ѝ, с която да бъдат полезни. „Това лято бяхме канени на един куп красиви места из България, но отказахме 99% от тях“, уточнява Шопов.

Наум заклейми и писанията. По думите му целта им е само една – да формират негативно мнение за семейството му.

Top