Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КОЙ Е АЛЕКСАНДЪР ДИМОВ? ЗВЕЗДАТА ОТ „С РЕКА НА СЪРЦЕТО“ ПОЛУЧАВАЛ ОФЕРТИ ОТ МЪЖЕ И ЖЕНИ

КОЙ Е АЛЕКСАНДЪР ДИМОВ? ЗВЕЗДАТА ОТ „С РЕКА НА СЪРЦЕТО“ ПОЛУЧАВАЛ ОФЕРТИ ОТ МЪЖЕ И ЖЕНИ

александър димов  aleksandur dimov

Александър Димов, който нашумя с ролята си на д-р Владов в „Откраднат живот“, а сега е част от звездите в новия сериал „С река на сърцето“, невинаги е копнеел да се изяява като артист. Като малък роденият в Пазарджик актьор мечтаел да стане моряк. Той прекарвал незабравими лета с дядо си край Бургас, оттам дошла и любовта му към корабоплаването.

С настъпването на тийнейджърството Димов се насочил към ново поприще.  От 14 до 18-годишна възраст той тренирал сериозно бокс и даже станал областен шампион.

Актьорът влагал всичките си усилия в тази посока и вярвал, че бъдещето му е предначертано, но впоследствие съдбата го отвела по различни пътища. „Исках да бъда моряк, боксьор, после бях войник, но никога не съм мечтаел да съм артист – дажен ямах никакъв афинитет към театъра и киното“, откровен е Александър.

Малница знаят, че чаровникът някога е бил синя каска в корпуса за бързо реагиране в Карлово. Там се научил да борави с всички видове огнестрелни оръжия и много пъти се е сблъсквал с лицето на смъртта.

„В казармата ни бяха събрали бивши спортисти, бяхме в спортни роти. Хулиганчета, по-буйни. Повечето не бяха продължили към професионална спортна кариера, ами бяха тръгнали по друг път – пиене, цигари и т.н. Сблъсквал съм се с лицето на смъртта много пъти. Не бих казал нещо конкретно, не ми се ровичка. Виждал съм в казармата хора, които се самоубиват, психиката им не издържа. Уменията, по които придобих в тези по-специални обучения, изградиха железен характер у мен. Не се паниксьосвам бесно“, споделял е екранният Борис от „С река на сърцето“.

ЗВЕЗДА ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ЛИ Е НОВИЯТ ЕРГЕН?

Александър определя себе си като доста буен и силно темпераментен чоек. До онзи момент актьорството не представлявало интерес за него и даже смятал, че тази професия е несериозна.

„Това е последното нещо, с което със си представял, че ще се занимавам. Признавам си, че като цяло не харесвам актьорите. И преди не ги харесвах. Мислех си, че са пеперуди, пък и това изобщо не е мъжка професи. Някак си гейските среди не ми допадат. Не съм фомофоб изобщо, не ме разбирайте погрешно. Вече съм наясно, че актьорството е женска професия и е пълно със суета – гримират те, обличат те в женски дрехи. Играл съм и жени! Но аз пък открих в професията нещо друго, което ми носи заряд“, разказвал е Димов.

Заради атрактивния си външен вид той често получавал неприлични предложения и от дами, и от господа. По думите му гейовете се държали една идея по-прилично, докато жените директно го атакували с вулгарни предложения и даже му пращали голи снимки. Артистът се хвали, че винаги е бил популярен сред нежния пол и навремето е вършил много глупости заради гаджета.

Top