Вие сте тук
Начало > Музика > ТИХОМИР МИТОВ ПЕЕ НА ЕДНА СЦЕНА С МИХАЛИС ХАДЖИЯНИС И STAN

ТИХОМИР МИТОВ ПЕЕ НА ЕДНА СЦЕНА С МИХАЛИС ХАДЖИЯНИС И STAN

Тихомир Митов, Михали Хаджиянис и STAN ще бъдат гост-изпълнители на тазгодишното издание на конкурсa „Miss & Mr. Grand Sea Universe ’16, който ще се проведе в Кипър в началото на следващия месец.

Изпълнителите ще бъдат част от 11-членното жури, сред които могат да бъдат забелязани експерти в сферата на модата, популярни хора на красивия остров, собственици на световни марки, които са подкрепили конкурса, както и победителите в двете категории – Мис и Мистър на първото издание на конкурса през 2015 година.

Освен че ще участва в избора на новите „Miss & Mr. Grand Sea Universe ’16“, Тихомир Митов ще има възможността да представи най-новата си песен, която носи заглавието „Аз съм тук“. Тя е създадена по личната история на изпълнителя и в нея изпява съдбата си съвместно с квартет „Славей“ на Надка Караджова.

Организатор и лицензиант на конкурса е на модна агенция MMSEA BG, водена от президента Чавдар Арсов. Победителите ще имат възможността да придобият опит в областта на модата, както и да работят в подкрепа на международни благотворителни каузи.

Финалът на „Miss & Mr. Grand Sea Universe ’16“ ще се проведе в Лимасол – Кипър и ще се излъчва на живо по националната телевизия. Мотото на конкурса тази година е „Любовта е любов“ и е насочено към равенство между всички хора на планетата, независимо от тяхната религия, цвят на кожата, политическа принадлежност, сексуална ориентация или пол.

България също има представители на модния форум в лицето на Стоян Димов и Неделина Димитрова.

Top
>