Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ОТНОВО ОТПРАШИХА НА ИЗТОК

ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ОТНОВО ОТПРАШИХА НА ИЗТОК

тина миро tina miro

Тина и Миро от „Един за друг“ имат любовта, която всеки би искал в живота си. Риалити героите не спират да пътешестват, но те са от семействата, които бачкат здраво, за да си позволяват само топ лукс.

Риалити двойката са на поредното си пътуване, но този път са близо до България. Истанбул е точната локация на Тина и Миро, които са отседнали в централен истанбулски хотел.

В Истанбул със сигурност има какво да види човек, а най-яката му част е в района на „Истиклял“. Ресторанти, наргиле барове, всевъзможни магазини и много, много хора от рано до късно вечер. Тук магазините работят и след полунощ, което прави разходката още по-интересна.

ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ОСТАНАХА БЕЗ ПОЧИВКА

От опит ви препоръчваме да посетите сладкарница Mado, където ще се насладите не само на божествено кафе или чай, но и на уникални сладкиши, отбелязва vbox7. Е, малко е скъпичко, но в крайна сметка човек отива в Истанбул, за да опитва и пазарува. Може да закупите и подаръци от сладкарницата, които ще бъдат красиво опаковани.

Пътешествието на Тина и Миро е в началото, но сме сигурни, че брюнетката ще качва готини сторита и снимки. Някои от последователите им се надяват да минат и през България, но за момента плановете на двойката не са ясни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@tina.chakarov)

Top
>