Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ПРЪСКАТ ЛУКС

ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ПРЪСКАТ ЛУКС

тина миро tina miro

Тина и Миро от „Един за друг“ определено си живеят живота и това си личи от снимките и сторитата, които качват в Instagram.

След медения месец на Малдивите, глезотиите продължават, но този път в луксозен ресторант в Бристол. Новото фото на двойката излъчва лукс, а последователите на Тина са категорични: „Супер яка мацка си“, пишат те.

ТИНА ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ПОКАЗА НОВИТЕ СИ УСТНИ

Тинчето е заложила на гъзарско кожено палто и шапка с широка периферия, а Миро е също топ с черното си сако, което е изцяло съчетано с аутфита на половинкага му.

Риалити звездите определено не се притесняват да демонстрират възможностите си, но с една разлика – двамата работят здраво и по много. Тина е споделяла, че работи на няколко места, извършва и по-тежък физически труд, но само така човек може да си позволи по-луксозни придобивки.

ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ПОКАЗАХА ТОП ФОРМИ НА МАЛДИВИТЕ

Преди време Миро показа гъзарската си кола, която предизвика завист у някои. Миро е казвал, че е постигнал в живота си напълно сам – образование, финанси и професионални постижения, а това си личи от всички негови постове в социалната мрежа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@tina.atanasovaa)

Top
>