Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТИНА ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СЕ ОПЛАКА ОТ ТРУДНИЯ СИ ЖИВОТ (ВИДЕО)

ТИНА ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СЕ ОПЛАКА ОТ ТРУДНИЯ СИ ЖИВОТ (ВИДЕО)

тина станимир tina stanimir

Тина и Миро и до ден днешен си остават една от най-забавните двойки, влизали някога в „Къщата на любовта“ за риалити предаването „Един за друг“. Преди година двамата си казаха така заветното „ДА“ и от този момент насам те вече са още по-сплотени и решени да създадат дом и семейство.

От доста години риалити звездите работят в Англия, за да изкарат максимално много пари, с които да се върнат в България и да си построят къща, отбелязва vbox7. Точно това е и причината Тина да работи доста тежка работа, която включва почистване на домове по над 12 часа на ден.

ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ОТНОВО ОТПРАШИХА НА ИЗТОК

През последните месеци красивата половинка на Миро не е сред най-активните в социалните мрежи и най-после разкри каква е точната причина.

Тина явно се е отдала изцяло на тежката си работа и няма никакво свободно време за Instagram и Facebook. Преди броени часове в стори тя публикува видео как работи, а описанието определено е показателно: „Когато ме попитате защо не споделям повече от ежедневието си“. Явно всичко това ѝ е дошло в повече вече.

Top