Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > FASHION LEXICON – ТОМАС НАЦИДИС

FASHION LEXICON – ТОМАС НАЦИДИС

Поредният, попълнил нашия Fashion лексикон, е Томас Нацидис. Той е роден в немската столица Берлин, завършил е немска езикова гимназия. В момента се занимава с мода и екстремни водни спортове.

 

1. Аз съм…  авантюрист. Всекидневно се сблъсквам с нови предизвикателства, които ме карат да се чувствам жив и изпълнен с енергия.

2. Първото нещо, което правя, когато се събудя е… няма да ви лъжа и да казвам някакви мъдри думи. Първото нещо е да си отворя Facebook-а. Намирам го за доста полезен. Пускам си мотивираща музика и запретвам ръкави, за да направя новия ден по-успешен от предходния.том

3. Не мога без… спорта. Фитнесът и уиндсърфъх са неизменна част от живота ми от няколко години насам. Без тях сякаш нищо няма смисъл.

4. Не обичам… лъжците, комарджиите, измамниците и разни такива, които всички не харесваме! Гледам да не мисля за това какво не обичам, а да се сещам по-често за това какво обичам най-много.

5. Реших да се занимавам с мода…  не за слава или снимки, а за да изкарвам допълнителни доходи. В последствие разбрах, че тук това е почти невъзможно.

6. За мен модата е…  никога не съм мислил за това какви са тенденциите или коя марка е на мода. Просто слагам нещо и излизам.

7. Мечтая… гледам да не мечтая много. Мечтите ни слагат розови очила, които по-скоро ни отделят от реалността. Аз имам цели, а не мечти!

8. Съжалявам…  ако някога съм предавал или подвеждал мои близки или приятели. Само те имат значение за мен.

9. Идеалният модел трябва… труден въпрос. Вероятно е нужно едно основно качество –  да си мъжествен! Това го улавя и най-евтиният обектив.

10. След 10 години се виждам като… трудно ми е да се видя след 10 години, тъй като преди 3 си нямах и бледа представа къде ще съм сега. Това е дълъг период от време, през който искам да преживея само позитивни емоции. Надявам се да съм сред хора, които ги е грижа за мен.

то

Top
>