Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЖОНИ ДЕП И АМБЪР ХЪРД СЕ РАЗВЕЖДАТ

ДЖОНИ ДЕП И АМБЪР ХЪРД СЕ РАЗВЕЖДАТ

След едва 15-месечен брак Хърд подаде молба за развод. В документите като причина са посочени „непреодолими различия“. Това е втори брак за Деп след този с гримьорката Лори Ан Алисън.

Джони и Хърд започват да се срещат по време на снимките на филма „Дневникът на едно пиянде“. По това време и двамата са обвързани. Той е с Ванеса Паради,а тя е обвързана с жена. Амбър Хърд обвини Джони Деп в домашно насилие и издейства ограничителна заповед срещу него. Под клетва тя заяви, че при скандал с Деп той я е замерил с мобилен телефон и я е ударил по бузата и окото.

През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен“, казва Хърд, като допълва, че през цялото време той е бил изключително емоционален.

В издадената ограничителна заповед се казва, че Деп няма право да се опитва да се свърже с нея. Хърд е поискала издръжка. Двамата нямат подписан предбрачен договор.

Припомняме, че преди Хърд Деп се срещаше с френската певица и актриса Ванеса Паради. Връзката им продължи 14 години. Преди Паради, Деп има 4 годишна връзка с Кейт Мос. През 1989 година Деп се запознава с Уинона Райдър и малко след това се сгодяват. А преди това се среща с актрисата Дженифър Грей. Също се сгодяват. Из завоеванията на Деп е и Шерлин Фан.

Top
>