Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТОНИ ДИМИТРОВА: НАМЕРИХ РАЯ В КАЛТА

ТОНИ ДИМИТРОВА: НАМЕРИХ РАЯ В КАЛТА

тони-димитрова-toni-dimitrova

Тони Димитрова намерила Рая в калта. Откровението направи любимката на България за в. „България Днес“. Но Рая не е библейската градина, създадена от Бога, а любимото опашато животинче на гласовитата бургазлийка. То е, както казва стопанката му: „Обикновена порода, никаква, смеска, намерих я, изхвърлена в една кал. Видях снимката й във фейсбук и отидох да я взема от приют. Рая е най-доброто куче на света, голяма любов сме с нея“.

Изпълнителката на песента „Веднъж се живее“ признава, че нито тя, нито домашният й любимец пеят у дома, но се присеща: .Предходното ми куче беше мини пинчерка и беше изключително гласовита, по цял ден пееше“.

На 8 юни в зала 1 на НДК Тони Димитрова ще събере почитателите си на концерт, с който ще даде начало на лятното си национално турне. Певицата разказва, че всяка нейна изява се различава от предходната В репертоара си тя е включила стари любими на публиката песни, без които не може, но и нови парчета „Аз си измислям и едни такива мои номерца и точно ме сварвате в мига, в който на хартия си описвам всички тези творчески хрумки, за да не ги забравя“, признава изпълнителката.

Изпълнителката на „Ах, морето“, въпреки че изглежда сигурна и спокойна на сцената, споделя, че изживява доста драматично сценичните си трески всеки път преди началото: „Ако ми пипнете пулса, е толкова повишен, че ще се изненадате. Освен това и стомахът винаги ми пари, но тези мои вълнения явно остават невидими за публиката“.

Разказва, че никога не е приемала обичта в живота си като даденост, а се е борила за нея. Бори се и за любовта на публиката, защото: „Във всеки момент може да стане обратното и да я загубя. Аз живея за тази обич, затова много си я гладя, много си я галя, коткам си я и не мога без тази любов на хората, тя ми е жизненоважна – като въздуха, храната и водата“.

ТОНИ ДИМИТРОВА РАЗБУНИ ДУХОВЕТЕ ЗАРАДИ СВАЛЯНЕТО НА ДРАГО ЧАЯ

Певицата споделя, че не е главна героиня на песните си, въпреки че почитателите й си мислят, че е: „Когато ме срещнат на улицата, често ми пожелават любов. Защото моите любовни песни са с изключително силни текстове и хората смятат, че аз се раздирам от любовна драма. Истината е, че тези сърдечни емоции, за които пея, са преживени от всички нас и всеки може да се припознае в текстовете ми. В някакъв период от живота си и аз съм имала своите възходи, но и своите падения в любовните емоции, както всеки човек на земята“.

На въпроса какво „За тебе хората говорят“, Тони Димитрова с радост признава, че повече чува за себе си добри слова, от-колкото лоши думи, защото: „Аз съм си постлала така. Но само коминочистачите и клоуните се харесват на всички“. Наскоро певицата станала свидетел как една жена казала по неин адрес, че е „страшно надменна“, и много се смяла, защото: „Всичко можеш да прикачиш за мен но, точно надменността ми е толкова чужда и далечна. Щастлива съм да чувам за себе си хубави слова и си мисля, че го заслужавам, защото няма човек, когото да съм излъгала, прекарала, прецакала и предала. До този момент съм вървяла по пътя си достойно.

Top
>