Вие сте тук
Начало > Шоу > ТОП АКТЬОРИ СЕ ОБЛАДАВАТ ПРЕД ПУБЛИКА В ПРАЙМТАЙМА

ТОП АКТЬОРИ СЕ ОБЛАДАВАТ ПРЕД ПУБЛИКА В ПРАЙМТАЙМА

Петима души са наблюдавали от непосредствена близост първата секс сцена между Владо Карамазов и Теодора Духовникова, излъчена в епизода на „Дяволското гърло“. Звездите на Народния театър, които плениха зрителите пред телевизионния екран с ролите на следователката от ДАНС Мия Язова и полицая Филип Чанов, най-после консумираха избухналите чувства помежду им, но само на снимачната площадка.

Секс сцената, разиграна в хотелска стая, е била една от първите, заснети в целия сериал. Това е нещо нормално за снимачния процес, тъй като камерите работят не в последователността, в която гледаме готовия продукт. Случвало се е в един снимачен ден да бъдат заснети много сцени от различни епизоди, които обаче се случват на една и съща локация.

За тези, които следят кариерите на Карамазов и Духовникова не е тайна, че извън снимачната площадка ги свързва дългогодишно приятелства и си знаят дори пломбите по зъбите. Въпреки, че нямат тайни помежду си, все пак продуцентът Евтим Милошев наредил снимачният екип за секс сцените да бъде „отрязан“ максимално. Така от 30 души, колкото обичайно присъстват на терен, около голите Владо и Теди са стояли четирима души – режисьорът, операторът, тонрежисьорът и осветителят, пише Пик.

„Това много допринася да не се стесняват толкова силно от голотата си, въпреки че Карамазов и Духовникова са приятели от години“, призна Милошев.

Страстните сцени обаче не приключват с щастлив край, тъй като позвъняване по телефона прекъсва акта в най-сюблимния момент… Като бонус за феновете си, Каразамов пусна и пикантна снимка в социалните си мрежи. „Освен нови трудности около убийствата, тази снимка ви показва ясно, какво още ще гледате. Гаджета?! Много интересна история има около заснемането на тази сцена. Просто Теодора не търпи нищо в тази професия, което е имитация. Приятно гледане“, написа многозначително Карамазов, намеквайки, че секс сцената е била напълно автентична.

Top