Вие сте тук
Начало > Спорт > ТРУС В „ЛЕВСКИ“, СОБСТВЕНИК НА СИНИТЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА

ТРУС В „ЛЕВСКИ“, СОБСТВЕНИК НА СИНИТЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА

Председателят на УС на Левски Иво Тонев ще си подаде оставката. Той даде извънредна пресконференция на която обяви намерението си.  Това стана след поредното заседание на Съвета. Ето и думите на шефа, на „сините“:

„Не бяхме готови. Допуснахме административни грешки, които с течение на работата сме се стремяли да ги коригираме. Хората в Управителния съвет могат да се гордеят с това, което направихме за година и половина. Ние бяхме първите, които въведохме подобен модел на управление. Подиграват ни се, но ние си следваме целите. Ще продължа да спазвам хигиена на поведение и да не ви поднасям много информация от заседанието ни. Твърде много помия и черен Пи Ар се случи върху нас през последните 18 месеца. Не се притеснявам от нищо. Говори се, че фенските организации са платени от мен. През цялата година те се стремяха да докажат, че това не е така.
Бях честен и почтен към всички и се гордея с всички, които поканихме в УС. Благодаря на Иван и Андрей. Те извадиха собствени средства за магазина ни. Най-хубавият фен магазин и най-хубавият сектор.
Левски е стабилен финансово. Изплащаме си задълженията. Има възможност за надграждане.
Обичам битките на всякакво ниво и съм готов за битки. Когато усещам, че хората вярват в мен, се чувствам безстрашен.
Как пък никой не каза за мен две добри думи през последната година и половина? Всичко, което се случи, се случи през определени медии. Особено през последните 2 седмици. Бяхме силни, а те ни показаха като слаби личности.
Кой има полза от това нещо? Кой намесва други сили? Поставени лица сме били… Кой изведнъж заобича много един собственик на друг отбор и от януари не е спрял да плюе по Левски?
В понеделник депозирам оставката си пред Надзорния съвет. Писна ми да се гаврят с името ми! Другите двама мажоритарни акционери не знаят за това ми решение. Знаят го само жена ми и сина ми.
Важно е Левски да е добър отбор – в България и Европа. Левски е на феновете. Само те могат да променят решението ми!“./Gol.bg

Top
>